Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Är du ”Black Belt” på Office 365?

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt, med hela molnet som arbetsplats. Tack vare vårt innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi snabbt, effektivt och med oöverträffad kvalitet.

 

Vi behöver förstärkning av erfarna konsulter och söker dig med inriktning mot Office 356 och Microsoft Azure.

 

Hos oss arbetar du som konsult i projektform, på traditionellt vis, men IT i dag är så mycket mer än teknik så du måste ha en förståelse för hur du matchar våra kunders verksamhetsbehov mot möjligheter som Office 365 ger. Vi ser skiftet från ”klappa om en server”-tekniker till mer verksamhetsnära IT som något positivt och det hoppas vi att du också gör.

 

Vi arbetar enligt vår välbeprövade projektmodell som bygger på Office 365 FastTrack och automatisering vilken gör att själva implementationen går snabbt och smärtfritt så att vi istället kan ägna oss åt det som är viktigt för våra kunder.

 

Men du skall ändå ha stenkoll på nedanstående:

 

  • Medverka eller driva workshops ute hos kunder
  • Delta i och driva teknikprojekt hos kund
  • Hålla utbildningar hos våra kunder
  • Design/Arkitektur/Installation/Konfiguration/Migrering
  • Evergreen

 

Du bör ha ett stort intresse för teknik och IT och tagit dig förbi ”next-next-next-finish”. Du ser en poäng med att arbeta tillsammans med Microsoft och Microsoft MVP’er och kanske önskar du själv att bli en?

 

Du har tidigare erfarenheter av fokuserat arbete med liknande tjänster i molnet, Office 365, Azure, Powershell, Exchange, Lync, SharePoint och Intune. Vi ser även att du väl förtrogen med Active Directory och ADFS. Arbetet förutsätter att du är drivande och självständig.

 

Du har god samarbets- och initiativförmåga då arbetet förutsätter samarbete med många olika aktörer. Förutom expertis inom ditt område är engagemang och driv nyckelegenskaper hos en konsult hos oss. Uppdragen är varierande och du kommer ständigt få nya utmaningar vilket också innebär att det finns stora möjligheter att utvecklas.

 

Vår företagskultur präglas av social öppenhet och spontanitet. Vi träffas gärna utanför arbetstid för att umgås och utbyta erfarenheter. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

 

För mera information eller ansökan maila oss på imaninja@altitude365.com eller rekrytering@altitude365.com
Välkommen till oss!

 

Vi undanber oss extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering

 

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt. Våra specialområden är Unified Communications och Cloud Collaboration med fokus på molnlösningar som Office 365 Fasttrack Deployment vilket betyder att Lync Online, Exchange Online och SharePoint Online, Windows Intune, Windows Azure och Dynamics CRM Online är produktportföljen för vår kärnverksamhet.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *