Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Är du ”Green Belt” på Office 365?

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt, med hela molnet som arbetsplats. Tack vare vårt innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi snabbt, effektivt och med oöverträffad kvalitet.

 

Vi behöver förstärkning och söker dig som vill bli världsbäst inom Office 356 och Microsoft Azure. Du har insett att det sker en spännande utveckling runt dessa områden och den vill du vara del av.

 

Hos oss arbetar du som konsult i projektform, på traditionellt vis, men IT i dag är så mycket mer än teknik. Du kanske har sett alla annonser där företag söker ”onsite drifttekniker”, men insett att det inte är där framtiden ligger utan du vill hellre vara med och skapa riktigt affärsvärde för våra kunder.

 

Vi arbetar enligt vår välbeprövade projektmodell som bygger på Office 365 FastTrack och automatisering vilken gör att själva implementationen går snabbt och smärtfritt så att vi istället kan ägna oss åt det som är viktigt för våra kunder.

 

Men du skall ändå ha koll på nedanstående:

 

  • Medverka vid workshops ute hos kunder
  • Delta i teknikprojekt hos kund
  • Installation/Konfiguration/Migrering
  • Evergreen

 

Du bör ha ett stort intresse för teknik och IT och vilja utforska vad som finns efter ”next-next-next-finish”. Du ser en poäng med att arbeta tillsammans med Microsoft och Microsoft MVP’er och kanske önskar du själv att bli en inom några år?

 

Du bör ha grundläggande koll på Active Directory, ADFS, DNS, Windows 7/8, Windows Server, Powershell och det är meriterande om du även har koll på Office 365, Azure, Exchange, Lync, SharePoint och Intune. Arbetet förutsätter att du är drivande och självständig och att du vill bli världsbäst.

 

Du har god samarbets- och initiativförmåga då arbetet förutsätter samarbete med många olika aktörer. Hos oss kommer du att få välja ett område där du skall utvecklas till att bli en expert. The sky is the limit! Uppdragen är varierande och du kommer ständigt få nya utmaningar vilket också innebär att det dina möjligheter att utvecklas är enorma.

 

Vår företagskultur präglas av social öppenhet och spontanitet. Vi träffas gärna utanför arbetstid för att umgås och utbyta erfarenheter. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

 

För mera information eller ansökan maila oss på iwanttobeaninja@altitude365.com eller rekrytering@altitude365.com
Välkommen till oss!

 

Vi undanber oss extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering

 

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt. Våra specialområden är Unified Communications och Cloud Collaboration med fokus på molnlösningar som Office 365 Fasttrack Deployment vilket betyder att Lync Online, Exchange Online och SharePoint Online, Windows Intune, Windows Azure och Dynamics CRM Online är produktportföljen för vår kärnverksamhet.

 

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *