Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Vi söker dig som vill bli en hjälte!

 

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt, med hela molnet som arbetsplats.
Tack vare vårt innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi effektivt och med oöverträffad kvalitet. Vi väljer att utmana de stora leverantörerna av IT-drift och hosting genom att helt fokusera på det som betyder något idag – affärsnytta – i stället för att råga en serverhall.

Vi söker dig som vill hjälpa oss att utmana de traditionella serviceorganisationerna med 1st, 2nd 3rd line support.

Du kanske har sett alla annonser där företag söker ”onsite drifttekniker” eller kanske jobbar du som det idag, men har nu insett att framtiden inte ligger nere i källaren, utan i molnet.

Du ser en poäng i att arbeta nära Microsoft och tillsammans med Microsoft MVP’er och kanske önskar du själv att bli en inom några år?

Du bör ha grundläggande koll på Office 365, Azure infrastruktur, Windows Server, Powershell, Active Directory.
Arbetet förutsätter att du älskar att hjälpa andra, vill leverera i världsklass under högt tempo och att du vill bli världsbäst på det du gör vilket vi självklart kommer hjälpa dig med.

Du har god samarbets- och initiativförmåga då arbetet förutsätter samarbete med många olika aktörer. Hos oss kommer du att få välja ett område där du skall utvecklas till att bli en expert. The sky is the limit! Vi vill INTE att någon skall ”fastna” i sin roll utan vi drivs av att lyfta människor och på så sätt kunna fylla på med nya personligheter underifrån.

Vår företagskultur präglas av social öppenhet, utveckling och spontanitet. Vi träffas gärna utanför arbetstid för att umgås och utbyta erfarenheter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten kan kräva resor beroende på stationeringsort.

Välkommen till oss!

Vi undanber oss extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering, men alla andra kan maila oss på cs@altitude365.com

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt. Våra specialområden är molnlösningar som Microsoft Azure, Office 365, Skype for Business, Exchange Online och SharePoint Online, Microsoft Intune och Dynamics CRM Online är produktportföljen för vår kärnverksamhet.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *