Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Vi söker dig som vill bli världsbäst inom Microsoft Azure.

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt, med hela molnet som arbetsplats.
Tack vare vårt innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi effektivt och med oöverträffad kvalitet.
Vi väljer att utmana de stora leverantörerna av IT-drift och hosting genom att helt fokusera på det som betyder något idag – affärsnytta – i stället för att råga en serverhall.
Du kanske har sett alla annonser där företag söker ”onsite drifttekniker” eller kanske jobbar du som det idag, men har nu insett att framtiden inte ligger nere i källaren, utan i molnet.

Hos oss arbetar du som konsult i projektform, på traditionellt vis, men IT i dag är så mycket mer än teknik och hos oss får du vara med och skapa affärsvärde i de lösningar vi levererar åt våra kunder. Vi arbetar enligt vår välbeprövade projektmodell vilken gör att själva implementationen går smärtfritt så att vi istället kan ägna oss åt det som är viktigt för våra kunder.

Du bör ha ett stort intresse för teknik och IT och vilja utforska vad som finns efter ”next-next-next-finish”. Du ser en poäng i att arbeta nära Microsoft och tillsammans med Microsoft MVP’er och kanske önskar du själv att bli en inom några år?

Du bör ha grundläggande koll på Azure infrastruktur, Windows Server, Powershell, Active Directory, ADFS, DNS, Nätverk och det är meriterande om du även har koll på Office 365, Exchange, Lync, SharePoint och Intune men inget krav då rollen fokuserar på Azure. Arbetet förutsätter att du älskar att hjälpa andra, vill leverera i världsklass under högt tempo och att du vill bli världsbäst på det du gör vilket vi självklart kommer hjälpa dig med.

Du har god samarbets- och initiativförmåga då arbetet förutsätter samarbete med många olika aktörer. Hos oss kommer du att få välja ett område där du skall utvecklas till att bli en expert. The sky is the limit! Uppdragen är varierande och du kommer ständigt få nya utmaningar vilket också innebär att dina möjligheter att utvecklas är enorma.

Vår företagskultur präglas av social öppenhet, utveckling och spontanitet. Vi träffas gärna utanför arbetstid för att umgås och utbyta erfarenheter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten kan kräva resor beroende på stationeringsort.

Välkommen till oss!

Vi undanber oss extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering men alla andra kan maila oss på cs@altitude365.com

Vi är Altitude 365, ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt. Våra specialområden är molnlösningar som Microsoft Azure, Office 365 Skype for Business, Exchange Online och SharePoint Online, Microsoft Intune och Dynamics CRM Online är produktportföljen för vår kärnverksamhet.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *