Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Filmerna från TechX Office 365

Här är filmerna från Microsoft Tech-X Office 365!

 

TechX Office 365 2016 – Så sätter du upp ditt nätverk för Office 365, Tommy Clarke och Jon Jander

Hur säkerställer man att man får bästa möjliga nätverksprestanda i en Office 365 miljö? Hur får man nätverkets prestanda lika förutsägbar som i sin egen lokala miljö?
Under seminariet går vi igenom vad man bör tänkta på i sin nätverksarkitektur. Vi går också igenom ExpressRoute för Office 365 och hur detta ger förutsägbar nätverksprestanda, förmågan att bättre hantera nätverkstillgänglighet och tillförlitlighet.

 

 

TechX Office 365 2016 – Hur man sätter upp Office 365 från trial till cloud – Anders Green

Att sätta upp en Office 365 tenant är inte svårt, men det finns en del tips och trix för att få till det så smidigt som möjligt.
Under seminariet går vi igenom Vad man bör tänka på, rekommendationer och erfarenheter om framför allt vilka vanliga fallgropar som man oftast kan hamna i.

 

TechX Office 365 2016 – Office 365 – Felsökning och lärdomar från fältet – Magnus Björk

Vanliga fel och hur man löser dem. En timme som kan spara dig massor av tid framöver.

 

TechX Office 365 2016 – Office 365 Säkerhet – nya funktioner – Magnus Björk

Säkerhet är en av IT-organisationernas viktigaste prioriteringar när vi pratar med våra kunder. Även Gartner lyfter i sina analyser fram det som en av de viktigaste IT-prioriteringarna. Under seminariet går vi igenom nyheter och viktiga säkerhetsfunktioner i Office 365 inklusive de senaste som Advanced Threat Protection och Customer Lockbox.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *