Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Business Representative – Public

Ledig tjänst | Vi söker nu en säljare med fullt fokus på Public, för att hjälpa Sverige bli världsledande på digitalisering!

Vi är födda i molnet

Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

Altitude 365 har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Utvecklingen av våra kärnområden har varit kraftig och vi strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans. Som guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster.

Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang. Vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med IT.

Vi satsar på Public

Med hjälp av molnlösningar kan kommuner, landsting och myndigheter sänka sina kostnader markant och samtidigt möta de nya krav som ställs gällande digitalisering.

När kostnaderna ser ut att överstiga intäkterna är det viktigare än någonsin att hänga med i digitaliseringen. PwC rapporterade nyligen, på uppdrag av Malmö stad, om det ”krokodilgap” mellan kommunens framtida kostnader och intäkter. Ett gap som kommer att motsvara en radikal skattehöjning på 6,41 procent fram till 2030 eller årliga nedskärningar på 1,09 procent motsvarande 200 miljoner, enligt rapporten.

Detta exempel talar sitt tydliga språk och en sak vet vi dock på Altitude 365 och det är att majoriteten av Sveriges kommuner och landsting digitaliseras i en rasande fart. Detta vet vi då vi hjälpt många av dem under åren med allt från migreringar till ROI/TCO workshops där slutsatsen är; att genom att gå in i molnet kan kommuner, landsting och myndigheter spara mycket pengar och skära bort stora kostnader genom att först göra sig av med föråldrade system, redundanta lösningar samt licensoptimeringar.

Vi hjälper även till att realisera tidsbesparingar genom utbildning och onboarding av tjänsterna så att de tas emot väl av användarna, vilket ger den riktiga vinsten då vi kan börja optimera manuella arbetsprocesser och spara tid samtidigt som vi gör det enklare och roligare att arbeta.

Vem är du?

Vi söker en engagerad Säljare eller Business Representative som rollen heter hos oss.

Du brinner för affärer och rör dig hemtamt inom Sveriges public sektor samtidigt som du har en inbyggd förkärlek för digitalisering och dess enorma möjligheter. Du har givetvis gedigen erfarenhet från offentliga upphandlingar samtidigt som du känner dig bekväm med Microsoft Office 365, EMS samt Azure.

I rollen som Business Representative arbetar du självständigt med uppbackning från Sveriges absolut tyngsta moln konsulter. Vi arbetar bara med molnet och ligger alltid i teknikens absoluta framkant och det är därför viktigt att du ser fortbildning som en naturlig del av din person samtidigt som du utmanas av att tänka utanför boxen.

Arbetet med Public består såväl av nykundsbearbetning som förvaltning och utveckling av befintliga kunder.

Ansök idag och hjälp Sverige bli världsbäst på digitalisering!

Skicka in din ansökan till mathias.ahlm@altitude365.com! Notera att vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 16 juni.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Ahlm, VD på antingen e-post eller telefon: 070-689 74 01.