Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Skillnaderna mellan Office 365 Business Premium/E3/SPE E3

Lika som bär, men ändå så olika | Har du någon gång ställt dig frågan vad de stora skillnaderna är mellan Office 365 licensera Business Premium, E3 eller SPE E3 och varför är SPE E3 i runda tal är tre gånger dyrare än en Business Premium?

Jag har själv fått frågan två gånger det senaste dygnet så jag misstänker att det kan finnas fler som har nytta av en enkel sammanställning.

Det är också bra att känna till att om man väljer en E3 licens och sedan bygga på med funktionalitet till samma nivå som SPE E3 är kostanden dyrare än att köra SPE E3 direkt, samtidigt som man sparar en del administration genom att få allt i en licenspaketering.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *