Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

8 saker du bör göra som IT-Pro att uppfylla GDPR-förordningen i praktiken! – TechDays 25-26 Oktober

Jag kommer ha (vad jag vet än så länge) en session på Techdays i höst

Den här sessionen kommer gå igenom de lagstadgade kraven och titta på vilka verktyg vi har tillgång till i Microsofts moln och hur du ställer in dom för att kunna uppfylla kraven. Vi kommer att gå igenom de 8 viktigaste verktygen som du måste ha koll på för att kunna hjälpa din DPA att uppfylla reglerna och de nya kraven. Sessionen kommer vara fylld med praktiska tips från mängder av implementeringar i Skandinavien där vi har haft liknande regelverk under lång tid! Vi kommer att titta på de verktyg som finns i Office 365, EMS, Azure, OMS och Windows 10 och ge tips om de lågt hängande frukterna för att ge dig ett försprång!

http://tdswe.se/events/8-saker-du-bor-gora-som-it-pro-att-uppfylla-gdpr-forordningen-i-praktiken/

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *