Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Konsultchef med projektledaransvar

Ledig tjänst | Vi söker nu en Konsultchef med projektledaransvar, för att hjälpa Sverige bli världsledande på digitalisering!

Vi är födda i molnet

Altitude 365 är ett ledande molnbaserat IT-tjänsteföretag som är guldpartner till Microsoft. Vi växer och söker en Konsultchef / Projektledare för att driva och utveckla vår konsultorganisation samt våra projekt. Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter

I rollen som Konsultchef är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat affärsutveckling, personalansvar, budget, säljstöd, projektledning, partneransvar etc. Som Konsultchef ingår du i företagets ledningsgrupp. Våra kontor finns i häftiga lokaler i Stockholm city och i ett av Örebros slottstorn och du utgår, med stor flexibilitet, från någon av dessa platser.

Vi söker dig som

Utmanas av att utveckla människor och affärer samt genomföra projekt som alltid är i linje med kundens förväntningar. Samtidigt har du en inbyggd förkärlek för digitalisering och dess enorma möjligheter. Du har tidigare framgångsrikt arbetat med såväl konsultchefsansvar som projektledning och har en gedigen erfarenhet av Microsoft produkter.
Talar flytande svenska och engelska
Har B-körkort

Vi arbetar bara med molnet och ligger alltid i teknikens absoluta framkant och det är därför viktigt att du ser fortbildning som en naturlig del av din person samtidigt som du utmanas av att tänka utanför boxen.

Det är meriterande om Du har

Arbetat med Microsoft cloudtjänster.
Vana vid att dela med dig av din kunskap genom bloggar eller liknande.

Altitude 365 erbjuder

Altitud 365 är ett litet och modernt spjutspetsbolag med korta beslutsvägar som står främst i utvecklingen. Här får Du stor frihet i en aktivitetsbaserad tjänst där du kan ta möten där Du sitter.
Du ingår i ett team av specialister där du får jobba med de främsta konsulterna och de största kunderna.
Fast lön + bonus, sjukvårdsförsäkring, pension, samt andra förmåner.

Ansök idag och hjälp Sverige bli världsledande på digitalisering!

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

För ansökan och frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Mathias Ahlm på +46 70 689 74 01 eller via e-post mathias.ahlm@altitude365.com.

Om Altitude 365

Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

Altitude 365 har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Utvecklingen av våra kärnområden har varit kraftig och vi strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans. Som både High Touch & guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster.

Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang. Vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med IT.

Läs mer om oss på altitude365.se.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *