Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Stolt sponsor av Sadik Sadiks VM-satsning

Jakten efter perfektion | Altitude 365 kommer aldrig att bli det företag som symboliserar måttfullhet! Vi är det företag som förknippar oss med personer som vigt sitt liv till att ständigt förfina och dela sina kunskaper med målet att uppnå perfektion, precis som vår stolta VM-hopp Sadik Sadik.

Det är dags för en ”riktig” Black Belt på Altitude 365

Sadik Sadik är en extremt meriterad fighter med bland annat meriter såsom; VM Medaljör, 24 ggr Svensk Mästare, 3 ggr Bulgarisk Mästare, Nordisk Mästare, World Cup Medaljör, Golden League Medaljör, Finnish Open – Guld & Silver (Utsedd till Bästa Fighter), Estonian Open – Guld & Silver, Swedish Open – Guld och Förutom dessa meriter har Sadik vunnit allt som går att vinna på svensk mark.

Årets VM körs 6-11 November i Madrid och deltävlingarna i Premier Leuge och Serie A körs enligt nedanstående schema:

– Jag har dedikerat stora delar av mitt liv till att ständigt förfina och dela med mig av mina kunskaper med målet att uppnå perfektion. Det är därför extra roligt att samarbete med ett bolag som Altitude 365 där vi på många sätt delar visionen, även om vi utövar den i helt olika grenar.

Sadik Sadik

5 Dan, Black Belt

2 Kommentarer

 1. Sadik Sadik

  Paris var första tävlingen för säsongen och efter en tung uppbyggnadsperiod sedan oktober månad. Trotts det så tyckte jag att kroppen va i god form och på väg åt rätt håll.

  Mötte Världsrankade 5:an i viktklassen i första matchen där jag hade ledningen hela matchen tills de var 10 sekunder kvar och åker på en spark.

  Trots förlusten kändes kroppen bra och det var skönt att veta att man är på toppen och matchar mot dom bästa redan första tävlingen på säsongen.

  Ju fler matcher och längre in i period med explosivitet i träningen jag kommer ju bättre kommer de gå :)!

  /Sadik

  Svara
 2. Sadik Sadik

  Under karate 1 Premier Leauge i Dubai så lyckades jag få en 9:e placering som tog mig till en 62:a plats på världsrankingen.

  Jag vann min första match mot Kroatien, förlora en jämna match i början mot Egypten. Då egyptiern tog sig till final fick jag återkvala och försöka slåss om 3 pris. Tyvärr så blev de förlust mot Azerbadjan.

  Nya tag inför Karate 1 premier leauge Holland nu i helgen!

  Kroppen känns bra och ordentlig förbered.

  /Sadik

  Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *