Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Altitude 365 marknadsplats för Microsoft Cloud

Varför Altitude 365 Marknadsplats? | Organisationer går från att köpa och förvalta produkter till att konsumera tjänster. När detta sker krävs, kunskap om hur tjänsterna skall konfigureras, dess innehåll och relation till varandra samt ett verktyg för att administrera och konsumera tjänsterna över tid. 

En marknadsplats där kompetens kombineras med enkelhet och tillgänglighet för att hantera och administrera Microsoft Cloud Tjänster. Ta en närmare titt på vår marknadsplats: services.altitude365.com.

Uppnå önskad effekt

Altitude 365 erbjuder spetskompetens inom Microsoft Cloud i kombination med marknadsplats där kunderna på ett mycket enkelt och kontrollerat sätt kan konsumera sina Microsoft Cloud tjänster.

Vi vill hjälpa organisationer var de än befinner sig på sin resa till Microsoft Cloud. Oavsett om de är i Microsofts Cloud och behöver ett verktyg för att administrera sina tjänster eller om kunden skall påbörja sin resa till Microsoft Cloud och behöver råd. Allt som en organisation behöver för att uppnå sina önskade effekter med Microsoft Cloud tjänster erbjuds på vår marknadsplats.

Vad är Altitude 365 Marknadsplats?

Vårt mål har varit att skapa en automatiserad Cloud Marknadsplats som förenklar kundupplevelsen. Nedan visas några av våra funktioner:

 

  • Mäta faktiskt användande per individ
  • Fördelning av tjänster och tillhörande kostnad per avdelning, gruppering, kostnadsställe, dotterbolag
  • Onboardning (video för användaren
  • Ta bort tjänster
  • Lägg till tjänster
  • Automatisk provisonering
  • Automatisk mätning av Azure konsumtion
  • Kalkylator för beräkning av kostnad ny Azure uppsättning
  • Automatisk beräkning och prognos för konsumtion av Azure


Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe