Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Altitude 365 på TechDays 2018

Ännu en gång är det dags för Microsoft TechDays på Kistamässan i Stockholm.

Precis som förra året så kommer Altitude 365 finnas på plats för att träffa våra befintliga och nya kunder.

I montern A43 (samma som 2017) kommer ni ha möjlighet att prata med oss om hur vi stöttar organisationer som går från att köpa och förvalta produkter till att konsumera tjänster. Hur tjänsterna skall konfigureras, dess innehåll och relation till varandra samt ett verktyg för att administrera och konsumera tjänsterna över tid.
Med andra ord, allt från hur man på bästa sätt hanterar CSP hela vägen till de mest tekniska lösningarna.

Vi finns ju givetvis tillgängliga om ni bara vill komma förbi och säga hej.

För er som var med förra året och tyckte om det vatten som delades ut under mässan kan vi glädja er att vi även i år kommer ha förmånen att erbjuda detta. Så håll utkik efter dessa.

Under Techdays har Altitude 365 2 talare godkända vid dagens datum. Som kommer täcka följande intressanta ämnen. Får inte missas!
Magnus Björk. Aldrig mer ransomware – en djupdykning i ATP! – Level: 300
Tommy Clarke. Hur står sig Microsofts verktyg 5 månader efter GDPR

Hoppas vi ses!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe