Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Förväntningar på Microsoft Inspire 2018 i Las Vegas?

Den 15 juli är det dags för Microsoft Inspire 2018. Altitude 365 kommer finnas på plats för att ta lärdom av vad Microsoft har i planen för FY19.

Som vanligt erbjuds en uppsjö intressanta områden och föreläsningar. Även om jag hade velat se så många av dess som möjligt så kommer jag personligen dedicera min tid till CSP och Microsoft Teams för att följa det som händer kring dessa intressanta områden.

2017 års Inspire bjöd på enormt många intryck. Dels all information och kunskap man fick under föreläsningarna. Men också möjligheten att umgås och nätverka med Microsoft och andra partners från Sverige. Enormt roligt att träffa kollegor i branschen. Alltid intressant att se vilka erbjudande och intressanta partnerskap man kan ta nytta av i kommande utmaningar.

Skall ni dit? Vad får man inte missa?
Om ni är på plats så är det bara att connecta med mig på LinkedIn

Räkna med att vi kommer uppdatera er kring nyheter från Inspire här på bloggen.

Mvh Christoffer Backman & Team Altitude

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe