Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Vill du bli en av oss?

Vi växer och behöver bli fler | Under årets första halvår har vi haft ett enormt tryck och när vi stänger böckerna ser vi att tillväxten är +40%. Detta är givetvis otroligt kul samtidigt som det också är bevis för att vår ”story” håller och att våra medarbetare som är något alldeles extra.

Vi växer och söker nu fler medarbetare som vill vara med och göra Sverige världsledande på digitalisering!

1X Konsultchef – Led Sveriges tyngsta Molnkonsulter

I rollen som Konsultchef är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat affärsutveckling, personalansvar, budget, säljstöd etc. Som Konsultchef ingår du i företagets ledningsgrupp.

1X Onbaording & Adoption Manager – Led vårt team för effektivare medarbetare

I rollen som Onboarding & Adoption Manager är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat affärsutveckling, personalansvar, budget, säljstöd etc. Som Onboarding & Adoption Manager ingår du i företagets ledningsgrupp.

2X Onboarding & Adoption Specialists – Få våra kunder att bli effektivare genom molnet

I rollen som Onboarding & Adoption Specialist är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat säljstöd, projektledning, utbildning, nyhetsspridning, moderator i diskussionsforum etc.

3X Projektledare – Säkerställ att våra projekt alltid är i linje med kundens förväntningar

I rollen som Projektledare är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat säljstöd, projektledning, budget, affärsuppföljning etc.

4X Konsulter – Gå med i ett riktigt kompetent Team för Microsoft molntjänster

I rollen som Konsult är du en del av ett team bestående av Sveriges absolut tyngsta molnkonsulter. Arbetet innefattar bland annat Konsultation, Säljstöd, Utbildning Konceptutveckling etc. Det är meriterande om du har erfarenhet från OS utrullning i stora miljöer med Microsoft 365 och Windows 10.

Vi söker dig som

Utmanas av att utveckla människor och affärer samt genomföra projekt som alltid är i linje med kundens förväntningar. Samtidigt har du en inbyggd förkärlek för digitalisering och dess enorma möjligheter. Du har en gedigen erfarenhet av Microsoftprodukter samt talar flytande svenska och engelska

Vi arbetar bara med molnet och ligger alltid i teknikens absoluta framkant och det är därför viktigt att du ser fortbildning som en naturlig del av din person samtidigt som du utmanas av att tänka utanför boxen.

Det är meriterande om Du har

Arbetat med Microsoft molntjänster.

Vana vid att dela med dig av din kunskap genom bloggar eller liknande.

Placering

Våra kontor finns i häftiga lokaler i Stockholm city och i ett av Örebros slottstorn och du utgår, med stor flexibilitet från någon av dessa platser.

Altitude 365 erbjuder

Altitud 365 är ett modernt spjutspetsbolag med korta beslutsvägar som leder utvecklingen inom Microsoft molntjänster. Här får Du stor frihet i en aktivitetsbaserad tjänst där du kan ta möten där Du sitter.

Du ingår i ett team av specialister där du får jobba med de främsta konsulterna och de största kunderna.

Fast lön + bonus, pension, samt andra förmåner.

Ansök idag och hjälp Sverige bli världsledande på digitalisering!

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

För ansökan och frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Mathias Ahlm på +46 70 689 74 01 eller via e-post mathias.ahlm@altitude365.com.

Om Altitude 365

Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

Altitude 365 har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Utvecklingen av våra kärnområden har varit kraftig och vi strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans. Som både High Touch & guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster.

Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang. Vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med IT.

Läs mer om oss på altitude365.se.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *