Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Bekymmersfri Cloud Security

Alla vet Jag vet det, du vet det förmodligen också och många med oss har en känsla av det. Vi skulle kunna göra mer kring säkerheten på vårt företag.

Websändning kring Microsoft Cloud säkerhet

Ta chansen att gå från känsla till action och bli inspirerad på Altitude 365 websändning kring säkerhet och vad du kan göra med en Microsoft 365 E5 licens. Ja jag vet, licenser är inte det sexigaste som finns MEN faktum är att detta är ett så enkelt och så effektivt sätta att göra under för ditt företags säkerhet. Så innan du ens tänker tanken att licenser är tråkiga, ge detta en chans och se vad du enkelt kan göra för att höja ditt företags säkerhetsnivå. Och till på köpet bjuder vi dig på enklaste sättet att installera nya datorer, bjuda in gäster i din organisation och självklart massor av annat godis!

Websändningen sker den 12 december klockan 12.00 – 17.00 och du anmäler dig här och du kan även ladda ner vår E-bok om säkerhet vi den här länken om du vill vara lite extra påläst innan webbsändningen.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *