Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Nu välkomnar vi 2019!

Nu är det inte många minuter kvar….
2018 är snart förbi och vi väntar med spänning på 2019.

Det har hunnit hända en hel del. Här är ett axplock.

Altitude 365

Har under det gångna året fått in enormt många nya spännande kunder inom nästan alla områden. Med allt från 50 användare upp till 300 000. Speciellt kul för mig är att fokusområdet, Bank, finans och försäkring som växer stadigt med många nya kunder och utmaningar vi hjälper dom att tackla.
Med detta har vi också fått ett större och djupare fokus kring säkerhetsfrågor och branschspecifika regelverk hos våra konsulter. Vilket ger oss och kunden en större trygghet i valet av säkerhetsstrategi framåt.

Altitude 365 CSP (Cloud Solution Provider) 

Det här har verkligen tagit emot väl från de kunder vi har presenterat vårt erbjudande för vilket har resulterat i en rad intressanta kunder där vi stöttar kunder med deras hantering och konsumtion av tjänster. Mer om det kan ni läsa här https://www.altitude365.se/marknadsplats/

Altitude 365 fortsätter att växa och vi söker ständigt efter nya experter!

Techdays 2018.

Vilken succé! Altitude 365 bjöd precis som förra året på vatten för mässan. Det gick åt ca 5000 flaskor för att mätta törsten av alla deltagare. Extra kul att träffa så många befintliga och även nya kunder och få ta del av deras utmaningar och frågeställningar i en annan miljö än ett konferensrum.

De från oss som hade föreläsningar fick fantastiskt feedback vilket direkt resulterade i nya affärsrelationer.

 

Microsoft skall flytta och vi gör detsamma!
Microsoft har efter 28år (?) i Akalla äntligen bestämt såg för att flytta till City. Med detta så tycker vi på Altitude 365 att det var ett perfekt tillfälle att skaffa oss större lokaler och komma närmare Microsoft (vår enda partner) geografiskt. Vilket nu är klubbat och klart.
Vi flyttar till Norrlandsgatan 22 från mitten av februari 2019.

Med detta år i ryggen vill jag passa på att skicka ett stort TACK till alla våra kunder för ett fantastiskt 2018 och på återseende 2019!!

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe