Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Altitude 365 arrangerar första svenska mästerskapet i Secure Score

Vill du visa upp hur bra just din organisation är på säkerhet med Microsofts produkter?

I augusti har du chansen, då Altitude 365 håller i de allra första svenska mästerskapen i Microsoft Secure Score. Vi är stolta över att ha fått äran att arrangera tävlingen och ser fram emot att följa våra kunder och andra Microsoft-användare genom tävlingen. Att vi kan hjälpa till att lyfta upp säkerhetsfrågan och få fler att prova på Microsoft Secure Score gör oss bara ännu mer taggade.

 

Genom att vara med i tävlingen har du chans att både lära dig mer om Secure Score och förbättra ert säkerhetsarbete samtidigt som du höjer dina poäng under tävlingens gång. Tävlingen kommer att vara uppdelad i två delar; en för mindre företag och en för större organisationer. Inom varje del kommer deltagande företag att tävla i två moment; högsta totala poäng eller högsta ökning under tävlingens gång. Du behöver alltså inte redan innan tävlingens början ha Sveriges högsta poäng, utan alla som deltar har möjlighet att vinna.

Tävlingen är en unik chans att på ett roligt sätt bättra på säkerheten för ditt företag samtidigt som du tävlar mot IT-avdelningar och organisationer över hela Sverige.

Du kommer att tävla mot andra deltagare genom förebyggande säkerhetsåtgärder i både Office 365 och din Windows-miljö. Åtgärderna kan vara allt från att slå på multifaktorautentisering för alla globala administratörer eller införa en veckogenomgång av förändringar av rollerna i Office 365. Alla åtgärder mäts automatiskt med hjälp av i Microsoft Secure Score och poängen används för att jämföra dina resultat med dina medtävlandes.

Klicka på knappen längst ner på sidan redan i dag för att få reda på mer detaljer om hur det kommer gå till och vilka priser som kommer finnas!

 

Vad är Microsoft Secure Score?

Microsoft Secure Score är en metod och ett verktyg för att bedöma hur ni ligger till med säkerhetsarbetet för Microsofts produkter i just er IT-miljö. Genom att analysera hur ni satt upp produkterna och hur de används, kan Microsoft bedöma och visa upp en poängsättning för just er miljö.

Logga gärna in och kolla hur siffrorna för er egen miljö ser ut just nu.

Poängen utgår från vilka säkerhetsinställningar som du har aktiverat för både Office 365 och Windows. Dessa poäng ställs mot det totala antalet säkerhetsinställningar som är möjliga att aktivera för alla de licenser som du äger. Det totala antalet poäng kommer alltså att skilja sig åt om du exempelvis använder Microsoft 365 E3 eller Microsoft 365 E5, eftersom de innehåller olika antal funktioner och därmed möjliga säkerhetsinställningar. Ditt procentuella resultat är dock fullt jämförbart oavsett vilka licenser du äger.

Poängen räknas automatiskt ut varje natt och gör det enkelt att se hur ni ligger till. Microsoft har också byggt in funktioner för att jämföra ert resultat mot genomsnittet av alla kunder i plattformen, med andra organisationer av liknande storlek och även med organisationer av samma typ som ert företag.

I verktyget finns också handfasta tips om hur du kan förbättra din poäng och därmed också din säkerhet. Genom att sätta upp målpoäng får du tips om exakt vilka åtgärder du behöver ta för att nå just din ambitionsnivå. Du kan också välja ut inom vilka områden som du vill ha tips, exempelvis bara för åtgärder som inte påverkar användarupplevelsen eller bara åtgärder som har med kontosäkerhet att göra.

Anmäl ditt intresse redan i dag

Tycker du det låter spännande att förbättra er säkerhet genom att tävla mot andra? Behöver du en ursäkt för att ta ett krafttag med säkerhetsarbetet efter semestern? Eller är du övertygad om att just er organisation redan har Sveriges bästa säkerhetsnivå?

 

 

– Må säkraste bolag vinna!

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *