Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Fullspäckad höst med Altitude 365

Sommaren börjar så sakta övergå i höst, med de sista semesterresorna avklarade och årets kräftskivor hägrande runt hörnet. Hösten innebär också tillbaka till jobbet och nystart för arbetsåret. På Altitude 365 har vi en mycket spännande höst framför oss och kalendern är redan nu fylld med evenemang och träffar. Om du deltar på något av evenemangen, passa på att träffa oss och lyssna på vad våra kloka medarbetare har att säga.

Här är några av evenemangen där vi kommer att delta under hösten.

 

 

 

Microsoft Teams Roadshow (16 September)

Altitude håller i två sessioner på höstens roadshow hos Microsoft, där partners och branschfolk träffas för att utbyta erfarenheter kring Microsoft Teams. Kontakta oss redan nu här!

 

 

 

Kommundagen (26 September)

Microsoft håller i en dag för svenska kommuner och vi är inbjudna tillsammans med en av våra kunder för att berätta om hur vi jobbar tillsammans. Se exempel på hur vi jobbar här!

 

 

 

Most Valuable Professionals för Teams

– Amsterdam (7-10 Oktober)

De skarpaste Microsoft-experterna från runt om i Europa har valts ut och bjudits in för detta evenemang i Amsterdam. Experterna erbjuds ett fullspäckat schema och möjlighet att nätverka både med varandra och med representanter direkt från Microsofts produktgrupp. Altitude kommer att vara på plats och vi ser fram emot att ta med oss massor av nya idéer och insikter om Teams hem till våra kunder. Se vår workshop för Teams

 

 

 

TechDays Pre-day (22 Oktober)

Under uppvärmningen till den 10:e utgåvan av Microsoft TechDays kommer Altitude 365 att hålla i en 6 timmar lång workshop. Om du ska dit – kom och delta!

 

 

 

TechDays (23-24 Oktober)

TechDays blir något alldeles speciellt i år när det är 10-årsjubileum och vi är stolta över att få hålla i totalt 4 st session tillsammans med den välkände föreläsaren och Office 365-experten Magnus Björk. Under TechDays dagarna hittar ni oss på följande:

  • PowerApps session
  • Holmens digitalisering
  • Säkerhet

 

Hösten ser alltså redan nu riktigt bra ut och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa både kunder och partners i branschen att utveckla användandet av Microsofts tjänster i Sverige. Har du några frågor eller funderingar får du gärna skriva till oss här annars ser vi fram emot en händelserik höst tillsammans!

 

 

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity