Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Android Device Admin till Android Enterprise

Om din organisation för närvarande använder Android Enhetsadministratör krävs det att ditt företag flyttar till en ny enhetshanteringsinställning, Android Enterprise.

 

  • Intune kan bara ge fullt stöd för enhetsadministratörshanterade Android-enheter som kör Android 10 och senare under Q2 CY2020. Enhetsadministratörshanterade enheter som kör Android 10 eller senare efter denna tid kan inte hanteras fullt ut. I synnerhet får inte dessa enheter nya lösenordskrav.

 

  • Samsung Knox-enheter påverkas inte inom den här tidsramen eftersom utökat stöd ges genom Intunes integration med Knox-plattformen. Detta ger dig mer tid att planera överföringen från enhetsadministratörshantering.

 

  • Enhetsadministratörshanterade Android-enheter som finns kvar på Android-versioner under Android 10 påverkas inte och kan fortsätta att hanteras helt med enhetsadministratören.

 

En arbetsprofil skiljer arbetsdata på din enhet från det personliga. Din organisation kommer att hantera arbetsprofilerna, som endast består av skol- eller arbetsrelaterade filer och data för varje anställd. Din organisation kommer inte att se eller hantera personuppgifterna på din enhet.

Altitude 365 hjälper dig att skapa en konfiguration för Android Enterprise så att du enkelt kan flytta från Device Admin till Android Enterprise. Tillsammans med kunden kan vi skapa en lanseringsplan med steg-för-steg-guider och användarsupport guider för att framgångsrikt flytta över till Android Enterprise.

 

Vi hjälper dig att planera och konfigurera övergången från Device Admin till Android Enterprise. Åtta timmar kommer att krävas för att skapa förutsättningarna för att flytta från Device Admin till Android Enterprise, ytterligare åtta timmar för användares steg-för-steg guide och support inom IT-organisationen under övergången till Android Enterprise.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe