Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Azure

Anser ni att lagring är dyrt? Kan ni dynamiskt skala prestandan på era webbapplikationer efter användning?

Azure | Anser ni att lagring är dyrt? Kan ni dynamiskt skala prestandan på era webbapplikationer efter användning? Har ni en central portal där ni kan hantera hela ert datacenter? Börjar hårdvaran i ert datacenter bli gammal eller vaknar du kanske kallsvettig på natten och undrar om någon har bytt backupband? Då är Microsoft Azure något för er.

Vad är Azure?

Microsoft Azure består av en samling integrerade molntjänster för bl.a. databearbetning, databaser, applikationer, lagring och webb. Molnplattformen Azure har en enorm kapacitet som möjliggör en snabb utveckling till en lägre kostnad.

Varför Azure?

Med Microsoft Azure kan ert företag få en säkerhet och skalbarhet som många traditionella hostingföretag saknar. Altitude 365 möjliggör en smidig förflyttning av ert datacenter till molnet.

Migrering till Azure

Altitude 365 hjälper er att flytta ert datacenter till Microsoft Azure. På så sätt kan ni ta del av Microsofts smarta lösningar för infrastruktur (IaaS) och mjukvara (PaaS). Azure lämpar sig för allt från enklare websidor till komplexa system som sträcker sig över hela världen.

Vägen till Azure är inte bara en migrering utan en utveckling av hela er IT. Vi hjälper er in i en ny vardag med mindre administration och färre svåra beslut.

Kontakta oss för mer information

Altitude 365 AB

Norrlandsgatan 22
SE-111 43 Stockholm
Sweden

+468239600
info@altitude365.com

Referenser

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

 

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

 

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

 

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.