Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Case studies

Ett axplock av våra kunder.

Region Stockholm

Region Stockholm ansvar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv.

 

Vingåkers kommun

Vingåkers kommun är en växande sörmländsk kommun med stora digitala ambitioner.

 

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

 

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

 

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

 

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

 

Jättestort tack för igår! Efter igår har vi plötsligt kommit långt längre iväg mot förståelse av hur Azure funkar, än vad vi gjort genom massa prat med konsulter under de senaste fyra åren.

CIO | En svensk kommun

Workshopen var givande och den gav oss ett ökat förstående i hur vi kan ta oss vidare i vårt tankesätt och hur vi presenterar en ny tjänst som tex Office 365 i vår organisation.

CIO | En svensk myndighet

Idag klockan 18:00 pekar vi om vår MX från Google apps till Microsoft 365. Grymt jobbat av Altitude 365 som fixade ax till limpa på bara ett par veckor!

Partner | Ett välkänt svenskt privat företag

Genom partnerskapet med Altitude 365 har vi inte bara fått en fantastisk lösning på plats med starka konsumtion inom alla områden, vi är också en otroligt nöjd kund!

CIO | En svensk kommun

Tack för en fantastisk presentation av mobillösningen i onsdags! Det känns mycket förtroendeingivande att ni är så kunniga

Affärsområdeschef | Stort svenskt Försäkringsbolag

Tack för en bra Workshop! Altitude 365, ni har gett oss större insikt i hur saker och ting hänger ihop. Vi har även fått ett nytt sätt att tänka gällande Microsoft 365 och dess utveckling.

CIO | En svensk kommun

Genom att teama upp med Altitude 365 som lokal partner, har vi kunnat dra nytta av vår egen globala styrka i kombination med deras lokala spjutspetskompetens, vilket gett kunden en känsla av både närvaro och flexibilitet.

Affärsområdeschef | Global tillverkare

Altitude365 gjorde vår molnresa till en bekymmersfri lösning där Office365 levererar stort mervärde jämfört med vår tidigare lokala Exchange-lösning.

CIO | Ett svenskt privat företag