Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder. Verksamheten är uppdelad i segmenten System och Komponent. Inom segment System ingår deras affärsområden Elskåp och Systemprodukter. Inom segmentet Komponent ingår deras affärsområden Formsprutning, Induktiva komponenter, Kablage samt Plåtbearbetning.

Utmaning

AQ Group satt fast i en e-postlösning som inte tillförde något mer än just e-post. AQ Group hade sett vad mer moderna system kunde erbjuda och tittade på Office 365. För denna flytt behövde de en partner som kunde hjälpa dem genom hela projektet och bistå med den kunskap och information som de själva inte hade.

Lösning

För att komma från e-postlösningen som AQ Group hade, föreslog Altitude 365 ett migreringsprojekt där samtliga brevlådor skulle migreras under en helg till Office 365.

Resultat

Altitude 365 lyckades migrera samtliga mailboxar, för samtliga användare under en och samma helg, med ett mycket gott resultat. Störningarna var minimala trots att användare från de flesta tidszoner var inblandade, allt från Mexico till Kina. AQ Group har efter migreringen till Office 365 en modern e-postlösning plus andra tjänster samt en bättre licenshantering.

”Ett av våra ledord är enkelhet. Vi sökte en partner som med litet overhead och med erkänd expertis kunde hjälpa oss med migrering till Office 365. Altitude 365 uppfyllde alla våra förväntningar i projektet.”

Per Lindblad, Business Development and IT Manager på AQ Group.