Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor. Deras specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet. Du får pålitliga svar som gör det lättare för dig att fatta smarta beslut.

Utmaning

Bisnode hade tidigare olika system i varje land och i vissa fall olika system i samma land, fast inom olika bolag. De sökte en partner som kunde hjälpa dem att implementera en gemensam plattform för hela koncernen. En plattform där de lättare skulle kunna dela och samla information länder emellan och samtidigt förbättra möjligheterna till att kommunicera och samarbeta på ett effektivare sätt.

Lösning

Altitude 365 bistod med konfiguration och utrullning av RMS, AD Premium och Intune för hantering av mobila enheter. Altitude 365 implementerade även Conditional Access för samtliga enheter, samt migrering av e-post från Exchange 2010, 2013, Google Apps, Postfix och Hosted Exchange. Altitude 365 hjälpte till vid konfiguration av Office 365, ADFS och AD Connect Sync.

Resultat

Efter Altitude 365’s arbete med Bisnode kan nu samtliga bolag och länder arbeta i en gemensam plattform för informationsdelning, kommunikation och samarbete. Plattformen har gett Bisnode full kontroll på företagets data och gjort deras dagliga kommunikation och samarbete med hela koncernen både enklare och mer effektiv.

”Med Altitude 365´s hjälp har Bisnode uppnått samarbetsmöjligheter i teknikens framkant. Snabbt smidigt och med utmärkt kompetens har Altitude 365 lyft oss till molnet.”

Jens Göransson, IT-arkitekt på Bisnode.