Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor. Deras specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet. Du får pålitliga svar som gör det lättare för dig att fatta smarta beslut.

Utmaning

Bisnode hade tidigare olika system i varje land och i vissa fall olika system i samma land, fast inom olika bolag. De sökte en partner som kunde hjälpa dem att implementera en gemensam plattform för hela koncernen. En plattform där de lättare skulle kunna dela och samla information länder emellan och samtidigt förbättra möjligheterna till att kommunicera och samarbeta på ett effektivare sätt.

Lösning

Altitude 365 bistod med konfiguration och utrullning av RMS, AD Premium och Intune för hantering av mobila enheter. Altitude 365 implementerade även Conditional Access för samtliga enheter, samt migrering av e-post från Exchange 2010, 2013, Google Apps, Postfix och Hosted Exchange. Altitude 365 hjälpte till vid konfiguration av Office 365, ADFS och AD Connect Sync.

Resultat

Efter Altitude 365’s arbete med Bisnode kan nu samtliga bolag och länder arbeta i en gemensam plattform för informationsdelning, kommunikation och samarbete. Plattformen har gett Bisnode full kontroll på företagets data och gjort deras dagliga kommunikation och samarbete med hela koncernen både enklare och mer effektiv.

”Med Altitude 365´s hjälp har Bisnode uppnått samarbetsmöjligheter i teknikens framkant. Snabbt smidigt och med utmärkt kompetens har Altitude 365 lyft oss till molnet.”

Jens Göransson, IT-arkitekt på Bisnode.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity