Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Ragn-Sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige.

Utmaning

Ragn-Sells var i behov av en partner som kunde hjälpa dem med en IT-miljö som var modern, lättskött och samtidigt alltid uppdaterad. Ett av deras krav var att de skulle vara enkelt att skala ut och in.

Lösning

Altitude 365 hjälpte Ragn-Sells med konfiguration och utrullning av RMS, AD Premium och Intune för hantering av mobila enheter. Altitude 365 tog även hand om migreringen av e-post från Exchange 2013 och konfigurationen av Office 365, ADFS och AD Connect Sync.

Resultat

Efter att Altitude 365 hjälpt Ragn-Sells Sverige med konfiguration och migration samt satt dem i produktion, var steget att införliva samma rutiner i resterande bolag i Sverige och utomlands i Norge, Polen och Estland mycket enklare.

”Ragn-Sells är mycket nöjda med Altitude 365 och deras expertis på tjänster kring hela Microsofts Cloud koncept. Vi har genomfört flera lyckade migreringsprojekt tillsammans som effektiviserat vår verksamhet.

Då det händer så extremt mycket kring Microsoft och deras Cloud-tjänster är det tryggt att ha en leverantör med rätt kompetens som Altitude 365 som hjälper oss att ha koll på och välja rätt väg framåt.”

Stefan Krantz, Global Infrastructure Manager på Ragn-Sells.