Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Configuration and Security Lifecycle

Ni som företag ska alltid ha den absolut bästa säkerhetsnivån och vara uppdaterade på alla förändringar som sker i er Microsoft-miljö.

Configuration and Security Lifecycle | Är er konfiguration av Microsoft 365 uppdaterad och aktuell? Använder ditt företag Microsoft 365 på ett säkert och optimerat sätt? Altitude 365 gör det enkelt att jobba med konfiguration och säkerhetslivscykel.

Evergreen-tjänster – Utmaningar och fördelar

Molnbaserade tjänster gör det lättare för företag att hålla sig uppdaterade inom teknik och säkerställa en stark säkerhet. Microsofts molntjänster är evergreen, vilket innebär att de uppdateras automatiskt och att nya funktioner släpps regelbundet. Medan det finns många fördelar med denna modell, inklusive lättare skalbarhet, en mer flexibel IT-miljö och reducerade driftkostnader för IT, behöver utmaningarna även adresseras.

En konfiguration som var aktuell och uppdaterad när den först implementerades kan vara helt förlegad i dag, något som innebär att det är av högsta vikt att dessa tjänster hanteras på ett korrekt sätt. Med Altitude 365 får ni en managerad tjänst för säkerhet och livscykelhantering där ni enkelt kan utveckla och säkra er Microsoft 365-miljö. Det leder till att ni som företag lättare kan reducera säkerhetsrisker och ha ett system för att göra en uppföljning angående er säkerhet. Dessutom förbättrar ni den allmänna användningen av hela Microsoft 365-katalogen. Vi ger er full tillgång till alla program som Microsoft erbjuder, vilket innebär att ni kan bli mer effektiva när ni jobbar, oavsett om ni arbetar individuellt eller i team.

En helhetslösning för er konfiguration och säkerhetslivscykel.

Altitude 365 är mer än bara teknik, det är även ett samarbete där ni får tillgång till våra erfarna IT-konsulter som kan ge er de råd som ni behöver för att hålla er i framkant i er bransch. Vi arbetar tillsammans under lång tid och gör uppföljningar varje månad för att se hur det går med ert arbete med konfiguration och säkerhetslivscykel.

Företaget bör alltid ha bäst möjliga säkerhetsnivå och vara uppdaterad inom alla förändringar som sker i er Microsoft-miljö. Med Altitude 365 får ni en detaljerad rapport som innehåller alla relevanta aktiviteter och resultat för alla viktiga kategorier. Dessa kategorier inbegriper alla viktiga säkerhetsrisker, inklusive identitetsbaserade hot och attacker samt hur ni kan skydda ert företag mot dem, enhetsbaserade risker, där vi ser till så att era enheter skyddas (oavsett om ni är på kontoret eller utomlands), applikationsbaserade hot, där vi ser till så att alla relevanta applikationer är korrekt konfigurerade, och databaserade hot, inklusive kryptering, spårning och GDPR-efterlevnad.

Det här är ett fantastiskt verktyg som ni kan använda för att se till att alla delar av ert företag är säkert och att det inte finns några sprickor i er säkerhet. Vi samlar automatiskt in data från Secure Score via Microsoft Graph, vilket är en API som används för att utveckla tjänster för Microsoft 365. Denna data innehåller inga känsliga uppgifter och inga personuppgifter.

Altitude – Din partner för Microsoft 365

Våra seniora rådgivare arbetar tillsammans med era team för att se till att ni regelbundet arbetar med konfiguration och säkerhet. Varje månad gör vi uppföljning på era aktiviteter, exempelvis när ni konfigurerar om era tjänster eller lägger till nya funktioner eller mjukvara. Vi strävar alltid efter att förbättra er Microsoft Secure/Compliance Score, och därmed ökar vi er säkerhet. Altitude 365 är det självklara valet när ni letar efter en partner för er Microsoft 365-miljö.

Microsoft 365 Mobile Configuration and Lifecycle

Kontakta oss för mer information

Altitude 365 AB

Norrlandsgatan 22
SE-111 43 Stockholm
Sweden

+468239600
info@altitude365.com

Referenser

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity