Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Enterprise Mobility + Security

Det finns flera skäl till att använda EMS, inte minst för att det är en säker lösning.

Enterprise Mobility + Security (tidigare EMS) | Det finns flera skäl till att använda EMS, inte minst för att det är en säker lösning. Säkerhet är en central del för Microsoft och med EMS kan ni kryptera viktiga filer och data samt endast låta berörda parter få åtkomst. Vi hjälper dig och din organisation att säkra din IT-miljö och med EMS kan vi identifiera hot innan de gör skada.

Vad är EMS?

EMS består av fyra olika molntjänster:

– Azure Active Directory

– Azure Information Protection

– Advanced Threat Analytics

– Microsoft Intune

EMS kan kortfattat beskrivas som identitet + mobilitet + säkerhet. Med Enterprise Mobility-lösningar från Microsoft får ni ett bra skydd för er företagsdata och tillgång till tusentals applikationer och tjänster via en enda inloggning. EMS hanterar iOS, Android och Windows – allt från ett och samma konto.

Varför EMS?

Se till så att din företagsdata är säker medan dina betrodda användare surfar mellan appar och enheter för att tillgå företagsdata i molnet och på andra platser. Precis som med Microsofts övriga molntjänster kräver EMS inte något underhåll från er sida.

EMS Azure i mobilen

Kontakta oss för mer information

Altitude 365 AB

Norrlandsgatan 22
SE-111 43 Stockholm
Sweden

+468239600
info@altitude365.com

Referenser

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

 

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

 

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

 

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

 

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity