Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Managerade tjänster

Använder ni Office 365 och Azure på ett önskat och effektivt sätt? Hur har tjänsterna tagits emot av organisationen?

Managerade tjänster | Använder ni Office 365 och Azure på ett önskat och effektivt sätt? Hur har tjänsterna tagits emot av organisationen? Hur ser behovet ut från organisationen gällande ytterligare funktionalitet? Managerade tjänster är en paketerad lösning, framtagen för att ni ska nyttja programmens funktionalitet och på så vis nå maximal ROI på er IT-investering.

Hur hanterar ni er IT idag?

Våra managerade tjänster är uppbyggda kring sociala IT-nätverk, supporttjänster, kapacitetstjänster och en kontinuerlig nyhetshantering. Våra tjänstepaketeringar kombineras för att matcha just er verksamhet. Utifrån era önskemål och krav kan vi ta fram en väl fungerande molnlösning så att ni kan fortsätta utvecklas med den nya typen av IT. Vi erbjuder bl.a. strategisk rådgivning för IT & organisation, support och scriptstöd.

Varför managerade tjänster?

Genom att få en inblick i hur ni använder Azure och Office 365 kan vi hjälpa er att optimera användningen av era molntjänster. Vi på Altitude 365 har tagit fram en paketerad lösning där vi tillsammans med er som kund går igenom valda tjänster och visar funktionernas möjligheter. På så vis kan vi även selektera bort programvara som ni inte längre är i behov av.

Våra managerade tjänster säkerställer efterlevnad och optimering av era medarbetares produktivitetsverktyg, med tillhörande teknisk support. Altitude 365 tar med denna tjänst ett helhetsansvar gällande drift, förvaltning och optimering. Allt för att ni ska nyttja er investering till fullo och fortsätta vara evergreen.

Managerade tjänster för Azure och Office 365

Kontakta oss för mer information

Altitude 365 AB

Norrlandsgatan 22
SE-111 43 Stockholm
Sweden

+468239600
info@altitude365.com

Referenser

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

 

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

 

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

 

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

 

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity