Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Office 365

Arbeta med vem som helst, var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst.

Office 365 | Arbeta med vem som helst, var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst. Med Office 365 kan medarbetarna på ert företag sammanföras i realtid genom den populära Teams-miljön och i de senaste Office-programmen.

Vad är Office 365?

Office 365 är en molnbaserad lösning som möjliggör effektivisering och kostnadsbesparingar. Dokumentdelning, extra lagringsutrymme, flexibla webbkonferenser och en ledande e-postlösning förenklar er infrastruktur. En inbyggd sekretess och transparens gör det till en säker molntjänst.

Varför Office 365?

Microsoft Office 365 är en lösning som underlättar er kommunikation och produktivitet. Office 365 är den ultimata och mest använda molntjänsten för såväl små som stora företag som vill uppnå effektiv och säker dokumenthantering. Genom att infrastrukturen finns i molnet kan era medarbetare komma åt den i princip var som helst – via datorn, smarttelefonen, surfplattan eller en annan enhet med internetanslutning.

Arbeta var som helst med Office 365 på mobilen

Kontakta oss för mer information

Altitude 365 AB

Norrlandsgatan 22
SE-111 43 Stockholm
Sweden

+468239600
info@altitude365.com

Referenser

AQ Group

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till krävande industrikunder.

 

Bisnode

Bisnode förenklar livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor.

 

NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa.

 

Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

 

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity