Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

 

Om oss

Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet.

Born in the cloud | Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

Altitude 365. Microsoft Gold partner 2020

Thought leaders

Altitude 365 har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Utvecklingen av våra kärnområden har varit kraftig och vi strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans. Som både High Touch & guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster.

Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang. Vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med IT.

Starta din resa till molnen

Vilka möjligheter finns i molnet för ert företag? Vi vägleder er mot en kostnadseffektiv IT-plattform med långsiktigt fungerande IT-lösningar. Det i sin tur ökar effektivitet, sänker IT-relaterade kostnader och minskar er administration. Molntjänster innebär säker datalagring, programhantering, processorkraft och kapacitet m.m.