Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Anders Green

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Anders har arbetat i branschen i 20 år. Han har en lång
bakgrund inom Windows Server, Active Directory och
Exchange. Han är inriktad på Microsofts molnlösningar (Office
365, Azure, EMS).

Som certifierad MCT håller han lektioner baserade på MOC
(Microsoft Official Curriculum) mellan sina konsultuppdrag.
Han föreläser även ute på olika konferenser och har en roll
som Microsoft P-säljare.

Anders är en erfaren och nyfiken konsult med god kunskap
inte bara om den tekniska sidan utan också om de sociala
sidorna och slutanvändarnas behov.

Professionell expertis

  • Office 365 – Design, rådgivning och implementering
  • Microsoft Azure – Design, rådgivning och implementering
  • Microsoft Skype – Design, rådgivning och implementering
  • Migration till Active Directory/Exchange Online/OneDrive Services

Utvalda erfarenheter

Rådgivande roll och genomförare i konsolideringen till Office 365

Anders hjälpte ett svenskt finansföretag att konsolidera sina europeiska kontor. Man startade med Sverige och fortsatte sedan med 16 andra länder. Alla användare var anslutna till Office 365-tjänster som Exchange/Skype/OneDrive/PowerBI etcetera. Samtidigt implementerades EMS med villkorad tillgång för mobila enheter. Migrationskällorna var Exchange 2003/2007/2010/2013, Google mail, Office 365, Postfix, Google Drive, delade filer och lokala enheter. Anders var teknikansvarig och rådgivare under projektet, och vägledde IT-avdelningen i varje land genom hela migrationen. Anders stöttade användare och övervakade migreringen av data.

Mobil plattform med OneDrive för företag

I detta projekt utvecklade Anders en plattform för att företagets användare enkelt skulle kunna migrera sin data till OneDrive från lokala PC:s eller hemenheter. För att komma åt innehållet sattes de aktuella arbetsstationerna under Intune-kontrollerad miljö med villkorad tillgång och multifaktorautentisering. Tjänster som användes i projektet var Power, Intune, Azure Information Protection och Office 365-tjänster. Kunden avsåg att genomföra detta på 10K användare.

Molnbaserad plattform

En avdelning skulle frigöras från företaget och behövde en separat IT-miljö. Windows 10 tillsammans med Azure AD och Intune skapade en molnbaserad plattform. Produktivitetsverktyg var Office 365-tjänster med Exchange/Skype/OneDrive/Sharepoint/Office365-grupper. Anders roll var att fungera som rådgivare, planera migreringen, installera verktyg och att genomföra migrationen.

Blogginlägg

Ignite 2018 i Orlando, USA

Under en vecka i Orlando, USA så har Altitude 365 varit representerade. Vi har deltagit i otaliga sessioner och träffat branch människor, diskuterat och lärt oss massor. Klicka på bilden nedan så kan ni i denna sway ta del av lite av de godbitar som pre...

Ignite 2017 i Orlando, USA

Under en vecka i Orlando, USA så har Altitude 365 varit representerade. Vi har deltagit i otaliga sessioner och träffat branch människor, diskuterat och lärt oss massor. Klicka på bilden nedan så kan ni i denna sway ta del av lite av de godbitar som pre...

Altitude on Air – Avsnitt 1

Få de senaste uppdateringarna och tipsen från molnet. Dagens avsnitt handlar om Azure Information Protection och varför det skall användas.

Ignite 2016 i Atlanta, USA

En rapport med nyheter, road maps och andra grejer från Microsofts Ignite konference i Atlanta. Ignite är Microsoft konferensens som samlar IT människor från hela världen. den har massor med föreläsnmingar, utställare. Allt från nyheter till djupa tecki...

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity