Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Daniel Chronlund

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Daniel är en Microsoft Enterprise Mobility MVP, Microsoft 365-säkerhetsexpert, bloggare och konsult på Altitude 365.

Daniel tillhandahåller konsultativa tjänster kring Microsoft 365, molnsäkerhet och livscykelhantering. Han hjälper kunderna att arbeta smartare, säkrare och få ut mer av Microsoft-molnet.

Professionell expertis

  • Microsoft 365 – Design, rådgivning och implementering.
  • Azure – Design, rådgivning och implementering.
  • PowerShell – Automation och verktygsbyggande.

Blogginlägg

Molnsäkerheten vid distansarbetet

COVID-19-krisen som pågår i världen påverkar oss alla, både praktiskt, emotionellt och finansiellt. Många tvingas, eller väljer att arbeta på distans. Många branscher har sedan tidigare goda förutsättningar för att arbeta på det här viset men situatione...

Förenklad uppgradering och förvaltning av Windows 10 med Desktop Analytics

Desktop Analytics är ett nytt verktyg från Microsoft som hjälper till med Windows 10-uppgraderingarna oavsett scenario.

Mät säkerheten på din Microsoft 365-tenant

CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark hjälper dig att få de viktigaste säkerhetsinställningarna på plats i Microsoft 365. Det är en vägledning för att skapa en säker konfiguration för Microsoft 365 oavsett operativsystem.

Rulla Windows 10 som ett proffs med Windows Autopilot

Sammanfattningsvis så är Windows Autopilot ett nytt och modernare sätt att rulla Windows på. Datorn kan skickas direkt från tillverkaren till slutanvändaren utan att passera IT-avdelningen. Tillverkaren registrerar datorn i kundens tenant vid beställnin...

Hämta och analysera Office 365 nyttjandedata med PowerShell och Microsoft Graph API

Varför nyttjandedata är viktigt | Att flytta till Office 365 innebär inte bara att man flyttar en massa data till någon annans datacenter. Det är en förändring till ett modernare arbetssätt med fantastiska möjligheter kring samarbete både internt och ex...

Microsoft Teams-automation med Graph API

Automatiserad livscykel och hantering av team | Mitt namn är Daniel Chronlund och jag arbetar som Microsof...

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity