Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Daniel Petri

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Daniel är en enhetshanteringsentusiast som har arbetat med arbetsplats sedan 2006. Han är expert på Microsoft Endpoint Manager och hans primära fokusområde är Microsoft Enterprise Mobility + Security.

Utanför konsolerna gillar Daniel att spela trummor och turnera världen med sina olika band.

Professionell expertis

  • Microsoft Enterprise Mobility + Security - Design, rådgivning och implementering.
  • PowerShell – Scripting och automatisering.

Utvalda erfarenheter

Workshops

Daniel levererar flera av Altitude 365s många workshops där den moderna arbetsplatsen är ett återkommande tema. Daniel har bland annat utfört workshops runt Modern Desktop Management, Autopilot och Identitetssäkerhet.

Modern Workplace

Daniel hjälper kunder att implementera Modern Workplace och agerar rådgivare för tjänsterna och funktionerna som ingår i EMS.

Microsoft Endpoint Configuration Manager

Daniel konsultar och agerar rådgivare åt kunder inom Microsoft Endpoint Configuration Manager. Daniel hjälper kunder att underhålla den hybrida arbetsplatsen likväl som att förbereda och migrera till Modern Workplace.

Blogginlägg

Det finns inga postade blogginlägg ännu.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity