Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

David Ali

Titel

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

David har mer än 10 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring, personal- och ledarskap, att arbeta med försäljning är det mest stimulerande han vet. David har arbetat med försäljning i Sverige och England med globala kunder.

David brinner för effektivisering och digitaltransformation (DX) Hans främsta egenskap är att lotsa kunden vidare till en lönsammare affär, möta förändringsbehovet, samt möjliggöra nya affärsmöjligheter.

Professionell expertis

  • Försäljning och förhandling
  • Harmonisering och automatisering av affärsprocesser
  • LOU
  • Verksamhetssystem i Microsofts miljöer
  • Solution SellingSix Sigma och Lean production
  • Hållbar handel

Utvalda erfarenheter

Projektansvarig

Hos en av Nordens största kiosk kedjor automatiserade David en av inköpsprocesserna, vilket resulterade i att kunden tjänade tillbaka pengar på svinnet. Genom att förflytta statistik av sålda varor till införskaffade varor, kunde man beräkna rabatter på inköp istället för försäljning, som i sin tur möjliggjorde att kunden kunde tjäna tillbaka pengar på svinnet. Inköpsavdelningen förvandlades från ett "cost-center" till ett "profit center".

Key Account Manager

David ansvarade för in försäljningen av system för hantering av leverantörsfakturor till ett av Norges störa livsmedelskoncerner, med integrationer till flera olika verksamhetssystem. Affären var ett utav de största i hela norden.

Produktutveckling

Automatisering av audit recovery, i detta projekt tog David fram kravspecifikationen för en ny modul som granskar alla leverantörsfakturor och matchar dessa mot avtal bakåt i tiden för att finna felaktigheter, i syfte att sedan fakturera felaktigheterna automatiskt tillbaka till leverantören viket medförde en positiv ökning i kassaflödet.

Key Account Manager

När socialtjänsten och regeringen tog ett beslut om att starta en helt ny myndighet där statsförvaltningarna kunde köpa ekonomiska och administrativa tjänster var David ansvarig för in försäljningen av ett system för anskaffning, till betalningsprocessen.

Blogginlägg

Det finns inga postade blogginlägg ännu.