Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Henrik Rehnmark

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Henrik har med nästan 20 år i IT, arbetat med många olika e-postmigrationer med allt från små till stora företag. Detta har givit mycket erfarenhet av att arbeta i stora komplexa projekt och han vet därför vad som krävs för att leverera dem i tid. Fokus idag är Office 365 och EMS och Azure.

Henriks karaktär präglas mycket av att han reflekterar naturligt över saker som händer och har lätt för att se samband och lösningar i komplexa situationer. Henrik är handlingskraftig och har lätt för att ta tag i saker. Eftersom han är intresserad av människor så är han socialt utåtriktad och har lätt att skapa kontakter med alla typer av människor.

Professionell expertis

  • Office 365​
  • EMS + S
  • Exchange e-mail systems​
  • Skype for business​
  • Powershell​
  • Automation

Utvalda erfarenheter

Office 365

Införande av Office 365 och EMS +S hos ett stort industriföretag. Ansvar låg på deisgn och implementation av lösningen samt att hjälpa kunden anpassa sin befintliga infrastrukter för molntjänster för att säkerställa en bra leverans av tjänsterna till slutanvändarna.

Office 365

Byggde en migreringslönsing med hjälp av azure automation för att hjälpa ett företag med att konsolidera ett antal fristående tenants och Exchange miljöer till en gemensam tenant för hela företaget.

Blogginlägg

Vem bjöd in vem?

Med den externa delningsfunktionen i O365 har Microsoft gett företag ett kraftfullt och enkelt sätt att samarbeta med externa partners. Då nya gästanvändare läggs till varje dag frågade en av mina kunder om det är möjligt att spåra vem som bjudit in vem...