Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Marcus Persson

Titel

Företag

Yrkesbakgrund

Marcus har 23 års erfarenhet inom IT-branschen, 17 år i chefsroller, 8 år i ledande befattningar och en gedigen Styrelse erfarenhet. Han är en person som älskar fokus och engagemang. Att erbjudandet är relevant är av största vikt.

När du har en tydlig strategi som alla förstår handlar det om utförande. Detta görs med tydligt definierade mål och kommunikation. Det bör vara väldefinierat för dina kunder och kollegor vilket värde vi tillför och utför.

I en miljö som denna - det är där jag vill vara. Detta är Altitude365!

Professionell expertis

  • Ledarskap
  • Funktionell kunskap inom försäljning
  • Management
  • M&A
  • Strategi
  • Styrelseledamot

Utvalda erfarenheter

Vice President

PNL ansvarar för Norden med fokus på att hjälpa kunder att skapa och hantera digitala och fysiska identiteter samt managering av dessa.

Styrelseledamot

Styrelseledamot med särskilt fokus på att skapa medvetenhet i trav och travbanor om digitalisering.

Director affärsenheter

Ansvarig för åtta fokuserade affärsenheter. Samarbete med lokala kontor genom Matris organisation.

Director Software team

Team med ett tydligt uppdrag att ge råd till kunder om licensieringsmetoder och avtals modeller. Inkluderar även Software Asset Management.

Blogginlägg

Altitude 365 marknadsplats för Microsoft Cloud

Organisationer går från att köpa och förvalta produkter till att konsumera tjänster. När detta sker krävs, kunskap om hur tjänsterna skall konfigureras, dess innehåll och relation till varandra samt ett verktyg för att administrera och konsumera tjänste...

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity