Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Patrik Krafft

Titel

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Patrik har över 20 års erfarenhet av IT-branschen inom en rad olika roller. Han började som konsult med fokus på nätverk och enhetlig kommunikation. De senaste 12 åren har han arbetat i olika ledande roller. Rollerna inkluderar konsultchef, kontochef och leveranschef.

Hans breda erfarenhet inom IT-industrin ger honom en unik syn på projekt, inte bara en teknisk syn utan också insikt i finans och förståelse av kunden.

Professionell expertis

  • Ledarskap
  • Ledning
  • Projektledning
  • IT Drift
  • Försäljning & Förhandling
  • Rekrytering & Onboarding

Utvalda erfarenheter

Konsultchef

Hantering av ett team med 25 IT-experter med sin bas i infrastruktur, programmering och projektledning.

Kontoansvarig

Arbetar med kunder inom Telecom and Utilities med Sveriges största IT-serviceföretag. Hantera flera leveranser till prioriterade kunder.

Driftchef

Som chef för Managerade tjänster på ett outscoringföretag utvecklade jag både kunderna och de tjänster vi levererade för att kunna erbjuda våra kunder de bästa IT-tjänsterna marknaden och se till att både våra tjänster och levererande personer var i toppklass.

Blogginlägg

Det finns inga postade blogginlägg ännu.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity