Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Tanja Sorjonen

Titel

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Strukturerad administratör med kvalitet och service i fokus.
Tanja är gymnasieekonom i grunden och har jobbat inom IT-branschen sedan 1997.

Började som innesäljare av mjukvarulicenser i distributörsledet och har sedan 2002 jobbat i Microsofts partnerkanal, primärt med administration kring mjukvara och mjukvarulicensiering för större företag och offentliga kunder. Senaste åren som Senior Microsoft Contract Specialist/Operations Admin.

Samarbete är en viktig del i lyckade affärer och i min roll som Microsoft Admin på Altitude 365 finns jag som stöd hela vägen inför avtalstecknande, till leverans och förvaltande av licensavtal.

Professionell expertis

  • Microsoft Operations Admin
  • Microsoft Licensing
  • Backoffice

Utvalda erfarenheter

Certifierad Microsoft Operations Admin

Innan jag började på Altitude 365 jobbade jag för en av de större leverantörerna av IT-infrastruktur.
Under affärsområdet Software bidrog jag till att de låg bland de främsta när det gäller att skapa korrekta avtal, löpande rapportering och förnya avtal i tid.

Det är avgörande för hela affären att ha förståelse och kunskap om de administrativa processerna bakom licensavtalen, så att man råder kunden rätt och levererar det man lovat och kommit överens om.

Blogginlägg

Det finns inga postade blogginlägg ännu.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Exobe