Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Viktor Gilbertsson

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Viktors primära fokus är Azure, Cloud Security, hantering av mobila
enheter och identitet. Han tror på att dokumentera allt arbete när det är möjligt.

Viktor är den typ av person som är eller åtminstone försöka vara glad hela tiden. Vi är alla människor som lever på samma planet och alla bör kunna le varje dag. Viktor kommer att göra sitt bästa för att få dig på bra humör.

Viktor gillar att träna på gym, gå ut med vänner och att studera nästa generations teknik. Han ägnar sig gärna åt extremsporter, älskar dykning och ser fram emot att få sitt fallskärmscertifikat. På vintern älskar Viktor att åka snowboard. Och han skulle definitivt säga ja om du bad honom följa med och fiska!

Professionell expertis

  • Enterprise mobility and security – Design, rådgivning och implementering.
  • Microsoft Azure – Design, rådgivning och implementering.
  • Office 365 – Design, rådgivning och implementering.
  • DevOps – Design, rådgivning och implementering.
  • PowerShell – Scripting, Modules, DSC.

Utvalda erfarenheter

Mobile Device Management

Viktor hjälpte till att implementera rörlighets- och säkerhetslicenser för ett företag med 1 000 användare. Kunden behövde ett sätt att hantera alla sina enheter i en BYOD-miljö. Man valde Intune och Azure AD användes för att centralisera identiteten för alla branschapplikationer.

Workshops om Azure

Viktor höll flera workshops i olika former under 5 dagar. De fokuserade primärt på Azure och DevOps i Azure. Några handlade om programmens fördelar medan andra erbjöd en djupdykning i specifika områden i Azure.

Implementering av DevOps

Viktor genomförde tillsammans med en kollega en fullständig release pipeline. Tillsammans utvecklade, testade, iscensatte och producerade miljöer för cirka 100 utvecklare och 20 applikationer. All infrastruktur körs nu i Azure. Med en sömlös infrastruktur blev utvecklarna snabbt mer effektiva på sina jobb. Ett nytt projekt kan nu konfigureras och startas upp på bara några minuter.

Blogginlägg

Några tankar på mat

IoT och Blockkedjan | För ett tag sedan så besökte några av oss på Altitude365, IoT Tech expo och blockchain expo i London. Jag måste säga att det var lärorika dagar. Men har även lämnat mig med ...

Stanardmall i Microsoft Office.

Många organisationer har standardmallar för hur dokument som produceras ska se ut. Så hur kan vi underlätta och se till att vi har ett standardtema valt från början? Det är faktiskt väldigt enkelt.

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity