Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Viktor Gilbertsson

Nivå

Företag

Expertisområden

Yrkesbakgrund

Viktors primära fokus är Azure, Cloud Security, hantering av mobila
enheter och identitet. Han tror på att dokumentera allt arbete när det är möjligt.

Viktor är den typ av person som är eller åtminstone försöka vara glad hela tiden. Vi är alla människor som lever på samma planet och alla bör kunna le varje dag. Viktor kommer att göra sitt bästa för att få dig på bra humör.

Viktor gillar att träna på gym, gå ut med vänner och att studera nästa generations teknik. Han ägnar sig gärna åt extremsporter, älskar dykning och ser fram emot att få sitt fallskärmscertifikat. På vintern älskar Viktor att åka snowboard. Och han skulle definitivt säga ja om du bad honom följa med och fiska!

Professionell expertis

  • Enterprise mobility and security – Design, rådgivning och implementering.
  • Microsoft Azure – Design, rådgivning och implementering.
  • Office 365 – Design, rådgivning och implementering.
  • DevOps – Design, rådgivning och implementering.
  • PowerShell – Scripting, Modules, DSC.

Utvalda erfarenheter

Mobile Device Management

Viktor hjälpte till att implementera rörlighets- och säkerhetslicenser för ett företag med 1 000 användare. Kunden behövde ett sätt att hantera alla sina enheter i en BYOD-miljö. Man valde Intune och Azure AD användes för att centralisera identiteten för alla branschapplikationer.

Workshops om Azure

Viktor höll flera workshops i olika former under 5 dagar. De fokuserade primärt på Azure och DevOps i Azure. Några handlade om programmens fördelar medan andra erbjöd en djupdykning i specifika områden i Azure.

Implementering av DevOps

Viktor genomförde tillsammans med en kollega en fullständig release pipeline. Tillsammans utvecklade, testade, iscensatte och producerade miljöer för cirka 100 utvecklare och 20 applikationer. All infrastruktur körs nu i Azure. Med en sömlös infrastruktur blev utvecklarna snabbt mer effektiva på sina jobb. Ett nytt projekt kan nu konfigureras och startas upp på bara några minuter.

Blogginlägg

Några tankar på mat

IoT och Blockkedjan | För ett tag sedan så besökte några av oss på Altitude365, IoT Tech expo och blockchain expo i London. Jag måste säga att det var lärorika dagar. Men har även lämnat mig med ...

Stanardmall i Microsoft Office.

Många organisationer har standardmallar för hur dokument som produceras ska se ut. Så hur kan vi underlätta och se till att vi har ett standardtema valt från början? Det är faktiskt väldigt enkelt.