Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Tutorials

Story-based tutorials av Altitude 365

Onboarding – Story based tutorials | Vi förser anställda med den mest väsentliga kunskapen för att effektivt kunna använda sig av Microsoft 365. Våra tutorials är uppdelade i flera olika avsnitt som var och en är designade för att inspirera, motivera och förhöja produktiviteten.

Våra tutorials är “Evergreen” precis som Microsoft 365 vilket innebär att innehållet kontinuerligt utvecklas för att möta tjänsteutbudet. Det finns 25 videos publicerade inom de sju fokusområdena nedan:

“Att använda Microsoft 365” – kick-starta din användning av Microsoft 365

Håller ni på att starta upp Microsoft 365 inom er organisation? Har ni använt Microsoft 365 ett tag men inte sett tillräcklig ökning i produktivitet till följd av bristfällig acklimatisering? Om så är fallet är det här avsnittet det första steget.

“Anslut och kommunicera” – att använda Skype för företag

Skype för företag i Office 365 är ett kraftfullt verktyg för att kollegor och externa affärspartners ska kunna kommunicera med varandra i realtid. Det här avsnittet är avsett för organisationer som vill starta upp Skype för företag eller effektivisera tillämpningen.

“Arbeta smartare med dokument” – att använda OneDrive för företag och SharePoint

För att ni ska få ut det fulla värdet av Office 365 krävs det att ni sparar er dokument i molnet. Det finns främst två tillvägagångssätt att spara dokument i molnet i Office 365; antingen genom att använda OneDrive för företag eller SharePoint. Det här avsnittet är avsett för organisationer som vill starta upp eller effektivisera användningen av OneDrive för företag samt dokument och kataloger i SharePoint.

Är ni på ert företag intresserade av våra tutorials?

Kontakta mig så hjälper jag ert företag!

Ville Engholm
+46 70 309 07 56

Är du intresserad av våra tutorials?
Visa alla tutorials
1. Kick-start your Office 365 usage
2. Topic – Connect and Communicate
3. Topic – Enhance Teamwork
4. Topic – Get Organized
5. Topic – Take control of your inbox
6. Topic – Tell powerful Stories
7. Topic – Work smarter with documents
Kick-start your Office 365 usage
1. Kick-start your Office 365 usage
Typ av video: Introduktionsvideo
I den här instruktionsvideon förser instruktören Ulrika Hedlund dig med en överblick över Office 365 samt lyfter fram highlights.
September 2018
Get more out of Office 365
1. Kick-start your Office 365 usage
Typ av video: Introduktionsvideo
I den här videon får användaren en steg-för-steg-anvisning i hur man får tillgång till Office 365 på webben, mobilen och datorn.
September 2018