Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Public

Med hjälp av molnlösningar kan kommuner, landsting och myndigheter sänka sina kostnader markant.

Med hjälp av molnlösningar kan kommuner, landsting och myndigheter sänka sina kostnader markant och samtidigt möta de nya krav som ställs gällande digitalisering.

Digitaliseringen

När kostnaderna ser ut att överstiga intäkterna är det viktigare än någonsin att hänga med i digitaliseringen. PwC rapporterade nyligen, på uppdrag av Malmö stad, om det ”krokodilgap” mellan kommunens framtida kostnader och intäkter. Ett gap som kommer att motsvara en radikal skattehöjning på 6,41 procent fram till 2030 eller årliga nedskärningar på 1,09 procent motsvarande 200 miljoner, enligt rapporten.

Detta exempel talar sitt tydliga språk och en sak vet vi dock på Altitude 365 och det är att majoriteten av Sveriges kommuner och landsting digitaliseras i en rasande fart. Detta vet vi då vi hjälpt många av dem under åren med allt från migreringar till ROI/TCO workshops där slutsatsen är; att genom att gå in i molnet kan kommuner, landsting och myndigheter spara mycket pengar och skära bort stora kostnader genom att först göra sig av med föråldrade system, redundanta lösningar samt licensoptimeringar.

Vi hjälper även till att realisera tidsbesparingar genom utbildning och onboarding av tjänsterna så att de tas emot väl av användarna, vilket ger den riktiga vinsten då vi kan börja optimera manuella arbetsprocesser och spara tid samtidigt som vi gör det enklare och roligare att arbeta.

Tillsammans hjälper vi Sverige att bli världsbäst på digitalisering!

Ett axplock av våra kunder