Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Public

Med hjälp av molnlösningar kan kommuner, landsting och myndigheter sänka sina kostnader markant.

Med hjälp av molnlösningar kan kommuner, landsting och myndigheter sänka sina kostnader markant och samtidigt möta de nya krav som ställs gällande digitalisering.

Digitaliseringen

När kostnaderna ser ut att överstiga intäkterna är det viktigare än någonsin att hänga med i digitaliseringen. PwC rapporterade nyligen, på uppdrag av Malmö stad, om det ”krokodilgap” mellan kommunens framtida kostnader och intäkter. Ett gap som kommer att motsvara en radikal skattehöjning på 6,41 procent fram till 2030 eller årliga nedskärningar på 1,09 procent motsvarande 200 miljoner, enligt rapporten.

Detta exempel talar sitt tydliga språk och en sak vet vi dock på Altitude 365 och det är att majoriteten av Sveriges kommuner och landsting digitaliseras i en rasande fart. Detta vet vi då vi hjälpt många av dem under åren med allt från migreringar till ROI/TCO workshops där slutsatsen är; att genom att gå in i molnet kan kommuner, landsting och myndigheter spara mycket pengar och skära bort stora kostnader genom att först göra sig av med föråldrade system, redundanta lösningar samt licensoptimeringar.

Vi hjälper även till att realisera tidsbesparingar genom utbildning och onboarding av tjänsterna så att de tas emot väl av användarna, vilket ger den riktiga vinsten då vi kan börja optimera manuella arbetsprocesser och spara tid samtidigt som vi gör det enklare och roligare att arbeta.

Tillsammans hjälper vi Sverige att bli världsbäst på digitalisering!

Ett axplock av våra kunder

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity