Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Arbeta effektivare med Teams

Ni kanske redan har installerat Office 365 men känner att det finns verktyg i verktygslådan som ni inte riktigt vet hur ni skall använda. Under denna workshop går vi igenom hur Microsoft Teams kan användas för att effektivisera erat arbeta och dessutom öka kvaliteten.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Känn & kläm på Microsoft Teams!

Ni kanske redan har installerat Office 365 men känner att det finns verktyg i verktygslådan som ni inte riktigt vet hur ni skall använda. Under denna workshop går vi igenom hur verktygen kan användas för att effektivisera erat arbeta och dessutom öka kvaliteten. Under workshopen berör vi bland annat:

  • Översikt Office 365
  • Klienter för Teams
  • Den perfekta scenariot för Teams
  • Praktiskt användande
  • Integrera med Teams
  • Exempel på hur Teams kan introduceras i eran organisation
  • Säkerhet

Lämplig mottagare

Denna Workshop riktar sig till Powerusers, exempelvis champions om ett champion-program finns och även personal på IT-avdelningen. Vi kan även anpassa dagen baserat på målgrupp.

Vad får man med sig?

Syftet med Workshopen är att skapa en förståelse för hur Teams kan effektivisera er vardag. Ni kan använda workshopen som en utbildningsdag och där deltagarna tar med sig kunskaperna hem och sprider dom vidare i eran organisation eller så använder ni den som ett beslutsunderlag för ett införandeprojekt. Detta är en ”on hands” baserad workshop med enbart ett begränsat material i form av PowerPoints etc, men det som visas får ni ta del av efter genomförd Workshop.

Tid & plats

Total tid är en dag vilken sker på plats hos er eller över Skype/Teams, även om denna workshop ofta blir mest effektiv på plats hos er.

Ladda ner Workshop (PDF)