Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Arbeta effektivare med Teams

Ni kanske redan har installerat Office 365 men känner att det finns verktyg i verktygslådan som ni inte riktigt vet hur ni skall använda. Under denna workshop går vi igenom hur Microsoft Teams kan användas för att effektivisera erat arbeta och dessutom öka kvaliteten.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Känn & kläm på Microsoft Teams!

Ni kanske redan har installerat Office 365 men känner att det finns verktyg i verktygslådan som ni inte riktigt vet hur ni skall använda. Under denna workshop går vi igenom hur verktygen kan användas för att effektivisera erat arbeta och dessutom öka kvaliteten. Under workshopen berör vi bland annat:

  • Översikt Office 365
  • Klienter för Teams
  • Den perfekta scenariot för Teams
  • Praktiskt användande
  • Integrera med Teams
  • Exempel på hur Teams kan introduceras i eran organisation
  • Säkerhet

Lämplig mottagare

Denna Workshop riktar sig till Powerusers, exempelvis champions om ett champion-program finns och även personal på IT-avdelningen. Vi kan även anpassa dagen baserat på målgrupp.

Vad får man med sig?

Syftet med Workshopen är att skapa en förståelse för hur Teams kan effektivisera er vardag. Ni kan använda workshopen som en utbildningsdag och där deltagarna tar med sig kunskaperna hem och sprider dom vidare i eran organisation eller så använder ni den som ett beslutsunderlag för ett införandeprojekt. Detta är en ”on hands” baserad workshop med enbart ett begränsat material i form av PowerPoints etc, men det som visas får ni ta del av efter genomförd Workshop.

Tid & plats

Total tid är en dag vilken sker på plats hos er eller över Skype/Teams, även om denna workshop ofta blir mest effektiv på plats hos er.

Ladda ner Workshop (PDF)

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity