Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Business case för Azure

Hur kan Azure bli er plattform för digitalisering och vad innebär det? I denna workshop identifierar vi konkreta områden där Azure kan skapa nya möjligheter för er organisation.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

En tydlig värdemappning genom ROI/TCO-analys!

Hur kan Azure bli er plattform för digitalisering och vad innebär det? I denna workshop identifierar vi konkreta områden där Azure kan skapa nya möjligheter för er organisation.

IT är styrt av verksamhetens krav och önskemål och därför förklarar vi värdet med molnet ur ett verksamhetsperspektiv. Vi lyfter diskussionen från serverrummet till ledningsrummet för att ge en tydlig värdemappning. I en ROI/TCO-analys jämför vi det ni har idag med det ni får i Azure.

Syftet med denna workshop är att ge er en tydlig helhetsbild över vad Azure innebär och hur det matchar behoven hos just er verksamhet.

Lämplig mottagare

Denna workshop riktar sig till såväl IT-avdelning som verksamhet och kan med fördel inkludera deltagare från flera verksamhetsområden.

Vad får man med sig?

Syftet med denna Workshop är att avmystifiera begreppet molntjänster, hitta värden med Azure och fokusera på hur dessa tjänster kan användas för att hjälpa er att bli superhjältar! Efter genomförd workshop får ni bland annat:

  • En grundlig förståelse för de komponenter i Azure som är intressanta för er.
  • En ROI/TCO-kalkyl baserad på de siffror vi kommer överens om tillsammans.
  • En långsiktig strategi för de komponenter i Microsofts moln som ger er värde.
  • En rapport och realiseringsplan som förtydligar det vi gått igenom och visar vägen framåt.

Tid & plats

Total tid är tre dagar varav själva workshoppen är två dagar och sker på plats hos er. En dag avsätts för möten, dokumentation och uppföljning/avrapportering över Skype/Teams.

Ladda ner Workshop (PDF)