Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Digitalisering i praktiken

Det pratas mycket om digitalisering idag, men inte lika mycket hur det går till rent praktiskt. I denna Workshop varvas teori med praktiska exempel som påvisar vilka kraftfulla verktyg som finns tillgängliga redan idag.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Förenkla digitaliseringsresan & identifiera ”lågt hängande frukter”!

Det pratas mycket om digitalisering idag, men inte lika mycket hur det går till rent praktiskt. Kanske befinner ni er i Office 365 eller överväger att flytta upp till molnet. Oavsett så finns det mycket färdigt att hämta direkt i Office 365-plattformen. Teori varvas med praktiska exempel som påvisar vilka kraftfulla verktyg som finns tillgängliga redan idag. Under workshopen berör vi bland annat:

  • Vad innebär begreppet digitalisering?
  • Microsoft Flow, Microsoft PowerApps och Azure Logic Apps
  • Triggers och actions
  • Integrationer
  • Säkerhet i digitala processer

Lämplig mottagare

Denna Workshop riktar sig till Powerusers, exempelvis champions om ett champion-program finns och även personal på IT-avdelningen.

Vad får man med sig?

Syftet med Workshopen är att skapa en förståelse för vidden och bredden av de tjänster inom Office 365 som kan hjälpa er att förenkla och digitalisera era processer. Efter genomförd Workshop får ni en förståelse för hur erat digitaliseringsarbete kan förenklas med hjälp av de tjänster som finns i Microsofts molnplattform. Vi identifierar även ”lågt hängande frukter” hos er som ni kan börja med.

Tid & plats

Total tid är en dag vilken sker på plats hos er eller över Skype/Teams, även om denna workshop ofta blir mest effektiv på plats hos er.

Ladda ner Workshop (PDF)