Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Digitalisering i praktiken

Det pratas mycket om digitalisering idag, men inte lika mycket hur det går till rent praktiskt. I denna Workshop varvas teori med praktiska exempel som påvisar vilka kraftfulla verktyg som finns tillgängliga redan idag.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Förenkla digitaliseringsresan & identifiera ”lågt hängande frukter”!

Det pratas mycket om digitalisering idag, men inte lika mycket hur det går till rent praktiskt. Kanske befinner ni er i Office 365 eller överväger att flytta upp till molnet. Oavsett så finns det mycket färdigt att hämta direkt i Office 365-plattformen. Teori varvas med praktiska exempel som påvisar vilka kraftfulla verktyg som finns tillgängliga redan idag. Under workshopen berör vi bland annat:

  • Vad innebär begreppet digitalisering?
  • Microsoft Flow, Microsoft PowerApps och Azure Logic Apps
  • Triggers och actions
  • Integrationer
  • Säkerhet i digitala processer

Lämplig mottagare

Denna Workshop riktar sig till Powerusers, exempelvis champions om ett champion-program finns och även personal på IT-avdelningen.

Vad får man med sig?

Syftet med Workshopen är att skapa en förståelse för vidden och bredden av de tjänster inom Office 365 som kan hjälpa er att förenkla och digitalisera era processer. Efter genomförd Workshop får ni en förståelse för hur erat digitaliseringsarbete kan förenklas med hjälp av de tjänster som finns i Microsofts molnplattform. Vi identifierar även ”lågt hängande frukter” hos er som ni kan börja med.

Tid & plats

Total tid är en dag vilken sker på plats hos er eller över Skype/Teams, även om denna workshop ofta blir mest effektiv på plats hos er.

Ladda ner Workshop (PDF)

Starkare tillsammans

Bolag inom både publik och offentlig sektor efterfrågar en alltmer kostnadseffektiv, platsoberoende och säker digital arbetsplats. Därför går nu Altitude 365 och Uclarity samman och bildar ett gemensamt specialistbolag.
Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity

Altitude 365 + Uclarity – Årets Modern Work Partner!

Vinnaren är ett bra exempel på hur en “Born in the Cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande, arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Plus att vi på Microsoft verkligen ser fram mot den nya bolags-konstellationen (Altitude 365 + Uclarity) för ett “Starkare Tillsammans”.

Uclarity och Altitude 365 - Starkare tillsammans

Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft365. Nu gör vi gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

– Pandemin har tydliggjort behoven av en modern digital arbetsplats och vi har diskuterat ett samgående med Altitude 365 under en längre tid. Våra kunder har behov av specialistkompetens och tillsammans blir vi en ledande specialist inom Digital Workplace-området, säger Niklas Olsson Hellström, VD Uclarity AB.

Tommy Clark, Partner, Altitude 365, kommenterar:
– Inget bolag köper det andra utan båda bolagen får lika stora delar i det nya bolaget. Vår ledstjärna är att vi blir starkare tillsammans och att vi kan hjälpa våra kunder under hela deras resa.
Målet med sammanslagningen är att kunna hjälpa kunder med både teknik och effektiva arbetssätt.

– Det är då våra kunder får önskad effekt av sin investering i den digitala arbetsplatsen, säger Niklas Olsson Hellström.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

För frågor, vänligen kontakta;
Tommy Clarke, Partner, Altitude 365 AB, 0703-593854, tommy.clarke@altitude365.com
Niklas Olsson Hellström, VD, Uclarity AB, 0734-198016, niklas.olsson@uclarity.com

Fortsätt på Altitude 365Kolla in Uclarity