Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Effektivisera era Skypemöten

Har ni någonsin varit i ett Skype eller annat online-möte där några av deltagarna inte hörs eller där video inte fungerar som förväntas? Under denna workshop får ni svaret på alla frågor och värdefulla tips för hur ni bäst utnyttjar eran investering i teknologi för online-möten.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Släpp loss kraften i era online-möten!

Har ni någonsin varit i ett Skype eller annat online-möte där några av deltagarna inte hörs eller där video inte fungerar som förväntas? Hur vet man att det man delar erkligen syns hos alla deltagare? Är ni osäkra på hur man bäst tar anteckningar under mötet? Hur fungerar det egentligen med externa deltagare? Funderar ni på att köpa en Surface Hub, men inte vet nyttan med den? Under denna workshop får ni svaret på alla frågor och värdefulla tips för hur ni bäst utnyttjar eran investering i teknologi för online-möten. Under workshopen berör vi bland annat:

  • Mötesdiciplin under online-möten
  • Schemaläggning och inbjudan
  • Klienter och enheter
  • Hur man hanterar anteckningar & spelar in möten
  • Hur kan en Suface Hub förbättra eran konkurrenskraft
  • Felsökning av dåliga möten
  • Säkerhet

Lämplig mottagare

Denna Workshop riktar sig till Powerusers, exempelvis champions om ett champion-program finns och även personal på IT-avdelningen. Vi kan även anpassa dagen baserat på målgrupp.

Vad får man med sig?

Syftet med Workshopen är att förbättra era möjligheter till effektivare online-möten. Era möten kommer att starta snabbare med minskat teknikstrul och få en högre kvalitet genom bättre anteckningsmöjligheter och inspelning. Ni kan använda workshopen som en utbildningsdag för användare som använder Skype mer än andra eller för att en grupp av användare skall bli ambassadörer för Skype och sprida sina kunskaper vidare internt.

Tid & plats

Total tid är en dag vilken normalt sker på plats hos oss i Stockholm eftersom vi har tillgång till en Suface Hub, men den kan även genomföras hos er under förutsätter att det finns en konfigurerad Surface Hub.

Ladda ner Workshop (PDF)