Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Namnstandarder i molnet

Fler och fler företag väljer av förklarliga skäl att introducera Office 365 då vinsterna är många. Den nya lösningen innebär samtidigt att spelplanen förändras på många sätt.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Hitta den gyllene medelvägen som balanserar användarvänlighet med traditionell IT-struktur

Fler och fler företag väljer av förklarliga skäl att introducera Office 365 då vinsterna är många. Den nya lösningen innebär samtidigt att spelplanen förändras på många sätt. När nya typer av objekt tillkommer ökar betydelsen av att tänka rätt när det gäller namnsättning. Ett exempel är att mobiltelefoner nu kan visa en karta åt besö­karna – om man skriver in rätt rumsnamn.

Behöver man tänka på detta? Self Service är väl det som gäller nu, eller? Under den­na workshop hjälper vi er att hitta den gyllene medelvägen som balanserar använ­darvänlighet med traditionell IT-struktur – på ett sätt som fungerar för alla!

Syftet är att komma till insikt kring hur ni ska tänka vid namnsättning av olika ob­jekt i Office 365 så som Rum, Bokningsbara resurser, Användare, Grupper, Team etc.

Lämplig mottagare

Denna workshop riktar sig till IT-chefer och tekniker.

Vad får man med sig?

Syftet med denna workshop är att få insikt i vad ni behöver tänka på när det gäller namnsättning av olika objekt i Office 365.

Tid & plats

Workshopen är uppdelad med en halv dag gemensam genomgång på plats och en halv dag för uppföljning av dokumentation samt avrapportering.

Ladda ner Workshop (PDF)