Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Power BI – First Touch

Vår workshop kring Power BI riktar sig till dig som med enkla medel vill få kraftfulla insikter! Vi kommer att titta på verktyg som ni redan har tillgång till och under workshoppen arbetar vi helst med riktiga data från er miljö.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Kom igång med Power BI och skapa värdefulla insikter!

Vår workshop kring Power BI riktar sig till dig som med enkla medel vill få kraftful­la insikter! Vi kommer att titta på verktyg som ni redan har tillgång till och under workshoppen arbetar vi helst med riktiga data från er miljö. Vår erfarenhet är att det inte bara gör det enklare att ta till sig informationen men också att ni efteråt har ett direkt värde från materialet vi skapar.

Vi går igenom hur Power BI fungerar på webben och bygger tillsammans egna rap­porter med Power BI Desktop.

Lämplig mottagare

Denna workshop riktar sig till såväl IT-avdelning som verksamhet och kan med fördel inkludera deltagare från flera verksamhetsområden. Är ni intresserade av BI är det såklart en stor fördel, men vi kan även arbeta med visualisering av allt från konton och enheter till licenskostnader.

Vad får man med sig?

Syftet med denna workshop är att ge tillräcklig kunskap för att ni självständigt ska kunna arbeta vidare med Power BI Desktop och på ett effektivt sätt förstå och kunna nyttja Power BI inom Microsoft 365. Efter avslutad workshop får ni med er material som ger ett direkt värde i er verksamhet. Materialet kan variera något beroende på vilken typ av data just ni är intresserade av att visualisera. Följande material ingår:

Färdiga Power BI-filer att arbeta vidare med, dashboards med nyckeltal över det ni valt att visualisera, kunskap om hur ni nyttjar Power BI i webben, kunskap om hur ni kommer åt all er data genom era mobiler, samband med andra tjänster etc.

Tid & plats

Total tid är en halv dag på plats hos er eller över Skype/Teams. Vi kan också köra en dag, men det förutsätter att ni har en god förståelse för vad ni vill visualisera redan från början. För en halv dag krävs ingen förberedelse alls från er sida.

Ladda ner Workshop (PDF)