Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Rätt konfiguration av Microsoft 365

Vi möter ofta kunder som köpt licenser utan att använda de tjänster som finns tillgängliga – antingen för att de inte vet hur man gör eller för att tjänsterna inte är korrekt konfigurerade.

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Maximera värdet genom rätt konfiguration!

Vi möter ofta kunder som köpt licenser utan att använda de tjänster som finns tillgängliga – antingen för att de inte vet hur man gör eller för att tjänsterna inte är korrekt konfigurerade.

Under två dagar går vi igenom och utbildar er i vad Microsoft 365 är, tar beslut om tjänster, dokumenterar, testar och grundkonfigurerar er miljö. Det gör att ni efter av­slutad workshop direkt kan börja använda de olika tjänsterna i Microsoft 365 – som test eller i full drift – och därigenom snabbt få värde för pengarna.

Lämplig mottagare

Denna workshop riktar sig primärt till IT-proffs och IT-arkitekter men vi måste även ha IT-beslutsfattare med eftersom vi kommer att göra förändringar i miljön.

Vad får man med sig?

Eftersom vi skräddarsyr denna workshop utifrån era specifika behov och det stadi­um ni befinner er i kan slutresultat och leverans se olika ut. Vanligtvis ska ni efter utförd workshop ha fått med er:

Förståelse för hur de olika delarna i Microsoft 365 och EMS konfigureras och de möjligheter som finns, en konfiguration baserad på organisationens krav och ”best practice”, kunskap i hur tekniken kan styras för att hjälpa användarna, förståelse för hur information och identitet kan säkras samt förslag på en projektplan för imple­mentering av nya funktioner framöver.

Tid & plats

Total tid är tre dagar varav själva workshoppen är två dagar och sker på plats hos er. En dag avsätts för möten, dokumentation och uppföljning/avrapportering över Skype/Teams. Första dagen börjar vi med tjänster i Azure med fokus på EMS och Windows 10. Dag två går vi igenom Microsoft 365 och alla tjänster på djupet.

Ladda ner Workshop (PDF)