Kom i kontakt med oss!

Kontakta vår support!

Skype för Företag blir Microsoft Teams

Microsoft jobbar just nu hårt på att bygga in Skype funktioner i Teams och snart kommer Microsoft Teams vara den enda klienten för realtids kommunikation och navet för allt samarbete!

Ladda ner Workshop (PDF)

Om våra Workshops

Altitude 365 | Vi tagit fram en rad olika workshops, som alla syftar till att på ett inspirerande och effektivt sätt stödja er digitaliseringsresa. Om ni inte hittar det ni söker kan ni alltid kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse!

Vi guidar er på resan från Skype för Företag till Microsoft Teams!

I Microsofts vision för Intelligent Kommunikation så är Microsoft Teams en nyckelspelare för samarbete och kommunikation. Under denna workshop går vi igenom Microsofts roadmap samt förklarar vilka möjligheter som finns för er baserat på era tidigare förutsättningar att gå över från Skype för Företag till Microsoft Teams.

Oavsett om ni idag har Skype för Företag i eran egen miljö eller i molnet så förklarar vi möjligheterna både med Skype för Företag samt den hybrida kopplingen och förflyttningen till Microsoft Teams.

Lämplig mottagare

Denna workshop riktar sig primärt till IT-chefer, IT-strateger, IT-proffs och IT-arkitekter.

Vad får man med sig?

Eftersom vi skräddarsyr denna workshop utifrån era specifika behov och det stadium ni befinner er i kan slutresultat och leverans se olika ut, men vanligtvis ska ni efter utförd workshop ha fått med er:

  • Förståelse för hur Microsofts vision är kring Intelligent Kommunikation
  • Vilka tjänster och möjligheter som finns med Microsoft Teams
  • Kunskap i hur tekniken kan styras för att hjälpa användarna
  • Förståelse för hur förflyttningen kommer gå till
  • En tidplan anpassad efter era förutsättningar kring förflyttningen till Microsoft Teams

Tid & plats

Total tid är två dagar varav själva workshoppen är en dag och sker på plats hos er. En dag avsätts för möten, dokumentation och uppföljning/avrapportering över Skype/Teams. Vi börjar med nulägesanalys och diskussion om hur ni idag använder Skype. Därefter går vi igenom olika funktioner och tjänster i Microsoft Teams samt vilka möjligheter som finns att gå från Skype till Teams. Vissa funktioner sätter vi upp tillsammans för test. Detta ger möjlighet att gå igenom funktioner även efter genomförd workshop.

Ladda ner Workshop (PDF)